Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İNTES, AKÜ ile işbirliği yapacak

Bu haberin fotoğrafı yok
İNTES, AKÜ ile işbirliği yapacak

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak arasında imzalanacak İşbirliği Protokolü için bugün AKÜ’de tören düzenlenecek

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Afyon Kocatepe Üniversitesi ile bir protokol imzalayarak, inşaat sektöründe nitelikli iş gücü için bir adım daha atacak.
İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından imzalanacak işbirliği protokolü için bugün saat 10.30’da, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde tören gerçekleştirilecek. Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Rektörlük Binası Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda imzalanacak, “İnşaat sektöründe meslek standartları ve yeterliliklere dayalı eğitimin geliştirilmesi” konulu protokol ile İNTES, üniversite, iş dünyası ortaklıklarına bir yenisini daha ekleyecek. İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu, bu sayede, iki kurumun kendi alanlarındaki tecrübe ve birikimlerini birbirleriyle paylaşacaklarını belirtti. Koçoğlu; “Eğitim her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de güvenliği artıran en önemli husus. Aynı zamanda kaliteyi de artıran eğitim çalışmalarımızla Türk inşaat sektörünün her açıdan gelişmesine katkıda bulunacağımız için mutluyuz.” dedi.
İNTES bu kapsamda daha önce Anadolu Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümleri ile işbirliği protokolleri imzalamıştı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti