Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşadamlarına kırsal kalkınma teşvikleri anlatıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

TÜMSİAD Şubesi üyesi işadamlarına önceki akşam dernekte “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” (KKYDP) başlıklı seminer verildi

 

 

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nda önceki akşam dernek üyelerine “Kırsal Kalkınma Teşvikleri” konulu semineri Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Naci Bahtiyar verdi. Toplantıda TÜMSİAD Şube Başkanı İbrahim Birliktir ile İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar’da hazır bulundu.
“ÇALIŞMALAR SÜRATLE DEVAM EDECEK”
Seminer programının açılış konuşmasını TÜMSİAD Şube Başkanı İbrahim Birliktir yaptı. Kırsal Kalkınma Teşvikleri konulu seminerin dernek üyeleri için çok yararlı bir çalışma olacağını ümit ettiklerini belirten Birliktir, “Biz her zaman TÜMSİAD olarak istikrar ve ülke ekonomisinin büyümesi noktasında çalışmalar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla Kırsal Kalkınma Teşvikleri konulu seminerden istifade etmek için bir araya geldik. Nasip olursa bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. KOSGEB’le ilgili olsun, ticaretle ilgili olsun, kişisel gelişim ve dernek üyelerimizin desteklenmeleri noktasında ki çalışmalarımız süratle devam edecek” dedi.
Birliktir, seminere katılan dernek üyelerine teşekkür etti.
“DESTEKLEME İÇİN SİSTEME KAYIT GEREKİYOR”
Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Acar seminer öncesi yaptığı konuşmada TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin kendisini ziyaret ettiğini söyledi. Afyonkarahisar’a Tarım ve Orman Bakanlığı’nın verdiği desteklerin ziyaret sırasında konuşulduğuna değinen Acar, “Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi bu sene yeni başladığından dolayı bu konuda Afyonkarahisarlılara ve yatırımcılara bilgi vermek istedik. Malum olduğu üzere Afyonkarahisar kırsal nüfusun yoğun olduğu bir bölgedir. Bizim bu yatırım programından destek alabilmek içinde bizim herhangi bir kayıt sistemimize kayıt olması gerekmektedir. Bu seminer vesilesiyle TÜMSİAD Şubesi üyelerine bilgi vererek Afyonkarahisar’a ne kadar yatırım kazandırıp ne kadar yatırım girmesini sağlayabiliriz amacındayız. Umarım üyeler içinde faydalı olur. Yatırım yapmayı düşünenlere bizde bakanlık olarak destek veririz. Tüm katılan dernek üyelerine katılımları nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.
Daha sonra İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Naci Bahtiyar, “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” (KKYDP) başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti