Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsce transfere başladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İsce transfere başladı

Transfer listesinde bulanan oyuncularla tek tek görüşen İscehisarspor iç transferi neredeyse tamamladı. 3-4 oyuncuyla anlaştıklarını belirten İscehisarspor Teknik Direktörü Fatih Uysal, 4-5 güne kadar antrenmanlara başlayacaklarını aktardı

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan İscehisarspor yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Listesinde bulanan oyuncularla görüşmelere başladıklarını belirten
İscehisarspor Teknik Direktörü Fatih Uysal, “Yönetim Kurulu’yla gece geç saatlere kadar transfer hakkında toplantı yaptık. İç transferde 5-6 oyuncuyu yüzde 90 bitirdik sayılır. Biraz da geç kaldığımızı biliyoruz. 3-4 güne kadar transferleri tamamlayarak antrenmanlara başlamak istiyoruz.” dedi.
“GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”
İç transferde sona yaklaşıldığını belirten İscehisarspor Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Mercan, “İç transferde Ahmet Sağlam, Davut Başer, Erkam Yıldız ve Mehmet Çelik’le anlaşmaya vardık. Kaleci Anıl Karadere ve stoper Mehmet Ay memleketinde olduğu için onlarla da görüşerek anlaşmaya çalışacağız. Büyük ihtimal bizimle birlikte olacaklardır. Ondan yana hiç şüphem yok. Onlardan sonra da dış transfere yoğunlaşacağız. Tınaztepe Belediyespor’da geçen sene orta sahada oynayan Mehmet Çetiner’le, Muaz Kurtay’la ve Serkan Kökten’le görüşmelerimiz sürüyor. Dış transferde netleşmiş bir şey yok. Listemizdeki oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor.” ifadesine yer verdi.
“ZEMİN VE PEYJAZ
ÇALIŞMALARI BAŞLADI”
Sahanın zemini ve çevre düzenlemesi işlemlerinin başladığını belirten Mercan, “Zemin bakımı ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Zemin ve peyjaz çalışmalarını İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Şaban Çibik ve Yönetim Kurulumuzdan 2-3 arkadaşla tesisleri inceledik. Çalışmalar sürüyor ve sezona yetiştirilmeye çalışılıyor.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)