Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İşçilerin kadroya geçişinde görüş farkı gözetmedik”

“İşçilerin kadroya geçişinde görüş farkı gözetmedik”
 “İşçilerin kadroya geçişinde görüş farkı gözetmedik”

Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenlemenin ardından taşeron işçilerin kadroya alınmasına yönelik sınav sonuçlarının açıklanmasından sonrası, taşeron şirket çalışanları Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’la bir araya geldiler.
“ÖNEMLİ OLAN SİYASİ KİMLİK DEĞİL, SAĞLAM KİŞİLİKTİR”
Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili düzenlenen sınavın sonuçlarının açıklandığını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Kargın, “Belediyemizde çalışan taşeron işçilerimizin hiç bir görüş farkı gözetmeksizin sınavlarında ön yargılı davranmadan sürecin olumlu sonuçlanması için çalışıyoruz.  Bizler için önemli olan siyasi kimlikleriniz değil, sağlam karakterdeki kişiliklerinizdir. Hakkınız olan kadroların verilmesi için elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz.  Güzel ve önemli hizmetlere imza atan siz değerli personellerimize teşekkür ediyorum. Sizler fedakârca gece gündüz demeden çalışıp hizmet üretiyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Herkes kendi alanının en iyisi olmak için çok çalışmalıdır. Biz çok güzel ve özel bir aileyiz. Böyle bir ailenin ferdi olmak inanın bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte ilçemizi çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Hizmet kalitemizi ve insanlarla olan ilişkilerimizi daima arttıracağız. Allah hepimizin birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Bu kadroları nasip eden tüm makamların sahibi yüce yaradandır. Bizler ise sadece bu iyiliğe vesile olanlarız. Şükrünüzü  Rabbimize ederken bizleri  dualarınızdan eksik etmeyin. Kadroların hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
İŞÇİLERDEN BAŞKAN
KARGIN’A TEŞEKKÜR
Emirdağ Belediyesi’ne ait nikah salonunda düzenlenen programda bir araya gelen kadroya almaya hak kazanan işçiler Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a teşekkür ettiler. İşçiler adına Aylin Tuğlu tarafından Başkan Kargın’a teşekkür çiçeği takdim edildi.