Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Işık’tan özel idareye sitem – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Işık'tan özel idareye sitem

Başta etkinlik yapılacak salon olmak üzere İl Özel İdaresi’nin Başmakçı ilçe merkezine hiçbir yatırımı olmadığını belirten İGM Başmakçı üyesi Ali Işık, sitemini yaptığı konuşmasında iletti

Başmakçı’da salon
yapımı beklenİyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İGM Başmakçı üyesi Ali Işık gündem dışı söz aldı. Işık, Nisan ayının Başmakçı ilçesinde okuma bayramları ayı olduğunu söyledi. İlçede her okulun kendi bünyesinde okuma bayramı düzenlediğini anlatan Ali Işık; “Bu okuma bayramlarına katıldık. Gördüğüm olay gerçekten hüzün vericiydi. Bol şikayetler aldık. Arkadaşlarım yine gülüşüyorlar. Diyorlarki; ‘Yine bizden salon isteyecek.’ Evet Başmakçı’ya salon istiyoruz arkadaşlar. İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki. Bunu söylerken ilimizin sayın yöneticilerinin, Sayın Bakanımızın verdiği sözleride hatırlatmasını istiyorum. İGM Başkanımızın Başmakçı yolunda karşıladığımızda çiçek alırken verdiği sözü hatırlamasını istiyorum. Gerçekten dışarıya salonlar kuruluyor küçücük öğrenciler. Anneler bunun zorluklarını bilirler. Gösterilerini, sunumlarını çıkan bir rüzgarda yapamayabiliyorlar. Biz istiyoruz ki Başmakçımıza güzel bu sunumları yapacak bir salon istiyoruz. Buda önümüzdeki günlerde, yıllarda yapılırsa bilhassa 2013 yılı programına alınırsa memnun olacağız.” dedi.
“Soruya cevap veremİyorum”
Vatandaşın kendisine “İl Özel İdaresi bugüne kadar Başmakçı’ya ne kazandırdı?” sorusunu sorduğunu aktaran İGM Başmakçı üyesi Ali Işık, bu soruya kendisinin cevap veremediğini söyledi. Etrafına baktığında İl Özel İdaresi’nin Başmakçı’ya yaptığı bir şeyi göremediğini dile getiren Işık, ilçe merkezine yapılan hiçbir şey olmaması nedeniyle bir önerge hazırladığını açıkladı. Ali Işık; “Son 10 yılda ilçe merkezine ve diğer ilçelere İl Özel İdaresince kazandırılan yatırımlar ve bunların bedellerini bildiren dökümanın yazılı olarak tarafımıza bildirilmesini isteğim bir önerge hazırladım.” diye konuştu.
“Herkesİn Allah’ı
peygamberİ var”
Nisan ayı toplantılarında Dinar İGM üyesi İbrahim Acar’ın konuşması sırasında Peygamber Efendimizle ilgili anlattığı bir hikayeye AK Partili bir meclis üyesinin gülmesinden duyduğu rahat-sızlığı belirten İGM Başmakçı üyesi Ali Işık, kendisinin bildiği kadarıyla Allah’ın tüm insanlığın Allah’ı olduğunu söyledi. Işık sözlerine şöyle devam etti: “Peygamber de Müslümanlar’ın peygamberidir. Hiç kimse benden daha iyi Müslüman değildir. Hiç kimsenin elinde kriteri yoktur. Adamlar bıyık altından gülerek alaya alıyorlar. Ben buna inanmıyorum. Dinciyim diyerek lüften herkesin Allah’ı ve peygamberi vardır. Herkes en az herkes kadar inanır ve gereğinide yerine getirir.” (Kocatepe)