Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Işıl Güzellik Salonu hizmete açıldı

Işıl Güzelik Salonu uzman

Işıl Güzelik Salonu uzman ekibiyle Yeşilyol Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı

 

Yeni hizmete başlayan Işıl Güzellik Salonu’nun Sahibi Emel Badem, kendisiyle birlikte 4 sertifikalı güzellik uzmanının Işıl Güzellik Salonu çatısı altında hizmet verdiğini belirtti.
“İŞİMİZİN ÖNCELİĞİ HİJYEN”
Bir güzellik salonundan beklenen her türlü hizmeti pandemi şartlarında güncel ve hijyen esasıyla verdiklerini anlatan Emel Badem şöyle konuştu:
“En başta hijyen işimizin önceliğini oluşturuyor. Pandemi koşullarını da göz önüne aldığımızda bu durum çok daha büyük önem arz ediyor. Gerek kendimizin gerekse müşterilerimizin hijyenini ve sağlığını çok önemsiyoruz. Salonumuzda bir güzellik salonundan beklenilen her türlü hizmet güncel şartlarda verilmektedir. Buz lazerli epilasyon, bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, kalıcı makyaj, cilt bakımı, medikal cilt bakımı, ipek kirpik, kirpik lifting işlemlerini uyguluyacağız. Bir kadının güzellik ve bakım anlamında ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti profesyonel bir anlayışla vereceğiz. Açılışa özel kampanyalı işlemleri zaman içerisinde açıklayacağız. Bu nedenle halkımızın bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmesini rica ediyoruz.”
“DÜNYA KADINLA,
KADIN BAKIMLA GÜZELDİR”
Kişinin beden ve ruh sağlığı ile bir bütünü oluşturduğunu, kişisel bakımı tam olan bir kadının özgüveninin ve ruh sağlığının yerine olacağını vurgulayan Işıl Güzellik Salonu sahibi Emel Badem, “Dünya kadınla, kadın bakımla güzeldir. Kendini önemseyen gereken bakımlarını ihmal etmeyen tüm hanımefendileri salonumuza bekliyoruz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti