Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail Hangi Marka Üretiyor?

İsrail, çeşitli markalara ev sahipliği yapıyor.

İsrail, çeşitli markalara ev

İsrail’in ev sahipliği bazı markalar şöyle:

Intel: Intel, dünyanın en büyük yarı iletken üreticilerinden biridir ve İsrail’deki Ar-Ge merkezleriyle ülkenin teknoloji alanındaki liderliğine katkıda bulunmuştur.

Waze: Waze, bir navigasyon uygulaması olarak başladı ve daha sonra Google tarafından satın alındı. İsrail kökenli olan bu uygulama, dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahiptir.

Mobileye: Otomotiv sektöründe öncü olan Mobileye, sürücü destek sistemleri ve otonom sürüş teknolojileri geliştiren bir İsrail şirketidir. Intel tarafından satın alınmıştır.

Teva Pharmaceutical Industries: Teva, dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden biridir ve genel olarak ve biyolojik ilaçlar üretmektedir. İsrail merkezli olan Teva, küresel bir şirkettir.

Check Point Software Technologies: Bilgisayar güvenliği alanında lider olan Check Point, güvenlik duvarları ve diğer ağ güvenliği çözümleri sunar. Dünya çapında birçok büyük kuruluşun güvenlik ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Bu markalar, İsrail’in dünya çapındaki etkisini ve yenilikçi potansiyelini yansıtan sadece birkaç örnektir. Ülke, teknoloji, sağlık, savunma ve diğer birçok sektörde birçok başarılı markaya ev sahipliği yapmaktadır.