Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İsrail, müeyyideden anlar” – Kocatepe Gazetesi

“İsrail, müeyyideden anlar” – Kocatepe Gazetesi
"İsrail, müeyyideden anlar"

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, İsrail’in Filistin’de uyguladığı şiddet politikasına sert bir şekilde tepki gösterdi

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri İsrail’i Bankalar Caddesi’ndeki PTT önünde protesto etti. Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Türkaslan, “Irkçı emperyalistlerin elebaşısı İsrail, ABD’den aldığı destekle cinayetlerinde sınır tanımıyor. Filistin’de zulüm tüm hızıyla devam ediyor. Daha Kudüs’te, Gazze’de, uluslararası kara sularında uyguladığı zorbalığın; fosfor bombalarının, Mavi Marmara’nın, savaş ve insanlık suçlarının hesabını vermeyen İsrail yeni bir saldırıya daha girişti. İnsanlığın huzur ve barışı üzerinde adeta habis ur gibi oturan Siyonist İsrail, birkaç gündür havadan ve karadan Filistinli kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırıyor” dedi.
“BOP eşbaşkanlığından istifa etmeli”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Türkaslan, “Osmanlı’dan aldığı mirasla İslam dünyasının hamisi konumunda olan ve bütün dünyanın gözü üzerinde bulunan Türkiye dış politikasını ABD-İsrail güdümünde belirlemeyi sürdürmektedir. Başbakan Erdoğan’ı “one minute” çıkışının arkasında durmaya davet ediyoruz. Hükümet, zulme daha fazla ortak olmamak adına İsrail’le olan bütün diplomatik, ticari ve askeri ilişkilerine son vermelidir. Başbakan, BOP eş başkanlığından derhal istifa etmeli ve Yahudi lobilerinden aldığı cesaret madalyasını geri iade etmelidir” ifadelerini kullandı.
“Yanına kâr kalmasın”
İsrail’e karşı yaptırım uygulanmasının zamanı geldiğini belirten Türkaslan, “İsrail tel’inden ve kınamadan anlamaz. O, ancak müeyyideden anlar. İslam Ümmeti artık acizliği bir kenara bırakıp İsrail’e hak ettiği karşılığı vermelidir. Türkiye’nin öncülüğünde sekiz İslam ülkesinin bir araya gelerek kurdukları D-8 işlevselleştirilmeli ve bu organizasyon aracılığıyla bütün İslam alemi adına saldırılara karşı gerekli cevap gür bir şekilde verilmelidir. İsrail’in yaptıkları yanına kar kalmamalıdır” şeklinde konuştu. (Kocatepe)