Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail Polisinin Türk Vatandaşını Öldürdüğü Anlar Kamerada. İşte O Görüntüler

İsrail polisi, Kudüs’te kendilerine bıçakla saldıran 34 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Saklanan’ı öldürdü. Türk vatandaşının öldürülme anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İsrail polisi, Kudüs'te kendilerine

İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada
İşgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde İsrail polisi, kendilerine bıçakla saldıran Türk vatandaşını vurarak öldürdü. Gündeme bomba gibi düşen bu olay kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İSRAİL POLİSİNE BIÇAKLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİRKEN VURULDU
34 yaşındaki Hasan Saklanan Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde İsrail polisine yönelik bıçaklı saldırı gerçekleştirdi. İsrail’in resmi acil yardım ve kan bankası servisi Kızılkalkan tarafından yapılan açıklamada olayda 18 yaşındaki bir kadın ile 30 yaşındaki bir polisin yaralandığı belirtildi.

Yaralıların hastaneye kaldırıldığı, kadının durumunun ise ağır olduğu bildirildi. İsrail polisinden yapılan açıklamada, olay sırasında Saklanan’ın ateş edilerek öldürüldüğü kaydedildi.

TURİST OLARAK GİTTİ
İsrail güvenlik birimlerine dayandırılan habere göre Hasan Saklanan’ın ülkeye 72 saat önce turist olarak geldiği,

Kudüs’te İsrail polisine bıçaklı saldırıda bulununca vurularak öldürülen Hasan Saklanan’ın Şanlıurfa’da cami imamı olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Diyanet’in organizasyonuyla gittiği Ürdün’den Filistin’e geçtiği belirlenen Saklanan’ın Mescid-i Aksa’ya giremeyince İsrail polisini bıçakladığı öğrenildi.

DİYANET’İN ORGANİZASYONUYLA ÜRDÜN’E GİTMİŞ
Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğle saatlerinde Filistin’in başkenti Kudüs’te yaşandı. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kepez kırsal Mahallesi camisinde imam olarak görev yapan 4 çocuk babası 34 yaşındaki Hasan Saklanan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen bir organizasyonla dün Ürdün’e gitti.

ŞANLIURFA’DA KADROLU İMAM OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
İddiaya göre, pasaportunu yanına alan Saklanan, sınır kapısından Filistin topraklarına geçti. Mescidi Aksa’ya girmeye çalışan Saklanan, İsrail polisinin sert müdahalesiyle karşılaştı. İçeri alınmayan Saklanan, cebinde taşıdığı bıçakla, İsrail polisini yaraladı. Polisi bıçaklayan imam, başka bir polis tarafından silahla vurularak öldürüldü. Hasan Saklanan’ın Şanlıurfa İl Müftülüğünde 6 yıldır kadrolu imam olarak görev yaptığı öğrenildi.

İSRAİL POLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ ANLAR KAMERADA
Olayın ortaya çıkan görüntülerinde Hasan Saklanan’ın İsrail polisine saldırması ve ardından polisle yaşanan arbedede İsrail polisi tarafından vurulduğu anlar görüldü.