Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İstanbul demek Türkiye demektir” – Kocatepe Gazetesi

“İstanbul demek Türkiye demektir” – Kocatepe Gazetesi
 “İstanbul demek Türkiye demektir”

İYİ Parti’nin 81 ilden gelen il başkanları İstanbul’da toplantı. Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya’nın da katıldığı toplantı sonrasında ortak açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:
“6 Mayıs’ta alınan karar, Türkiye’de her kesimin vicdanını sızlatmıştır. Demokrasiye vurulan bu darbe ve yapılan haksızlık, bu seçimin bir vicdan seçimi haline gelmesine sebebiyet vermiştir. Vicdanları yaralayan, hepimizi demokrasi adına utanca ve endişeye sevk eden bu karara tepkiler çığ gibi büyümektedir. Dünkü gerekçeli kararla, seçim iptalinin aslında hiçbir gerekçesi olmadığı, adeta zorlama bir şekilde gerekçe ve delil yaratılmaya çalışıldığı görülmüştür.Türk milletinin hem “tarih” dediğimiz o büyük okyanusta varlığını anlamlandıran, hem de gelecek dediğimiz sonsuzlukta var olmasını sağlayacak olan; kendine duyduğu inanç ve bu inançla, adalete olan sonsuz bağlılığıdır. Bunu adil olmayan hiçbir karar değiştiremez.”
“MİLLET İRADESİ TECELLİ EDECEK”
23 Haziran’da millet iradesinin tecelli edileceği vurgulanan açıklamada: “İstanbul demek Türkiye demektir. Biz, İYİ partinin 81 il teşkilatı olarak, Tunceli’den, Erzurum’a, Trabzon’dan, Çanakkale’ye, Bursa’dan, Aydın’a, Adana’dan, Kayseri’ye kadar tüm il başkanlarımız bir araya geldik ve 6 Mayıs’ta gasp edilen millet iradesinin, 23 Haziran’da sandıkta tekrar tecelli etmesi için var gücümüzle çalışacağımızı, demokrasiye olan inancın ülkemizde kaybolmaması için her türlü mücadeleyi vereceğimizi buradan kamuoyuna duyururuz. Milletin Sayın İmamoğlu’na teslim ettiği emanetin, tekrar kendisine verilmesi için her türlü katkıyı vereceğimizi kamuoyunun bilmesini isteriz.” denildi.