Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da KOBİ Zirvesi yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İstanbul’da KOBİ Zirvesi yapıldı

KOBİ sorunlarının tartışıldığı ve KOBİ’ler için yol haritalarının çizildiği, ülkemizin en önemli organizasyonlarından biri kabul edilen KOBİ Zirveleri’nin altıncısı, İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıya TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer de katıldı

TOSYÖV, TOBB ve KOSGEB işbirliği ile yapılacak Zirve’nin ana teması “Değişen Piyasalarda KOBİ’lere Yol Haritası” oldu. Zirvede kriz ve sonrası oluşan yeni koşullarda KOBİ’lerin kalıcı büyümede başarıyı yakalamaları için yapması gerekenler de derinlemesine irdelendi. Oturumlarda; “Piyasalardaki Değişimin Sektörler Üzerindeki Etkisi”, “Sürdürülebilir Kalkınma: KOBİ’ler İçin Çözüm Önerileri”, “KOBİ’ler İçin Finansman, Teşvik ve Destekler”, “KOBİ’ler İçin Alternatif Pazarlar ve İhracat”, “Sürdürülebilir Rekabette, İnovasyon, Ar-Ge, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Standartlar ve Mülkiyet Haklarının Önemi” işlendi.
Etkileşim sağlandı
VI.KOBİ Zirvesi; TOBB, KOSGEB, Hazine Müsteşarlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı,TÜBİTAK, Rekabet Kurumu, Türk Patent Enstitüsü,Türk Standartlar Enstitüsü, TYDTA, MPM, İGEME gibi kamu kurumları, DEİK, TİM, TURSAB, Türkiye Ziraat Odaları, İTKİB, OSD, TÜBİSAD, TTGV, Organize Sanayi Bölgeleri (OSB),Küçük Sanayi Siteleri (KSS), Teknoparklar, Serbest Bölgeler, Üniversiteler, Sanayi ve Ticaret Odaları, SİAD’lar gibi kurum ve kuruluşların katılımı ile KOBİ’leri bir araya getirerek, etkileşimli geniş bir platform oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti