Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstifa etse de partisi için çalışıyor

İstifa etse de partisi için çalışıyor

Dr. Sevilay Mara partisinden istifa etmesine rağmen CHP’nin tek üyesinin olduğu köylere kadar gidiyor

 

Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve parti üyeliğinden istifa eden, istifa gerekçesi olarak da il yönetim kurulu üyesi Ahmet Köksal’ın kendisi hakkında çıkardığı asılsız ve ahlakla bağdaşmayan söylenti için CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na verdiği dilekçeye disiplin soruşturması açmayan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ü gösteren Dr. Sevilay MAara partiden istifa etmesine rağmen partisi için saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eski CHP yöneticisi Mara, istifa sonrası kendisinin verdiği mücadeleye kamuoyundan ve parti tabanından destek geldiğini, bireysel çalışmalarını partililerin desteğiyle devam ettirdiğini belirtiyor.
Sosyal medya hesabından yaptığı saha çalışmalarını paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanlığı eski yönetim kurulu üyesi Dr. Sevilay Mara, 1 ay önce yaptığı Dinar merkez ve köy çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.
Sevilay Mara, kendisine refakat eden Dinarlı partililer ile birlikte Dinar merkez, Dinar’a bağlı 60 köyden 22 sini ve Dinar’a bağlı 2 beldeden 1’ini ziyaret ettiler. Köy ve beldelerin yanısıra, ittifak ortağı Dinar İyi Parti İlçe Teşkilatı’nı, Dinar ve Çivril Atatürkçü Düşünce Derneklerini ziyaret ettiklerini belirten Mara, yapılan bu ziyaretlerde partililerin görüşlerinin alındığı,köylünün sıkıntıları, sivil toplum örgütlerinin Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifaklardan beklentilerinin konuşulduğunu belirtti.
“AMACIMIZ 1 OLAN ÜYE SAYISINA
1 DAHA EKLEYEBİLMEK”
Son olarak 1 tek CHP üyesinin olduğu Afyonkarahisar merkeze yaklaşık 125 km uzaklıktaki Bilgiç köyüne giden Dr. Sevilay Mara, köydeki üyeyi ziyaret fotoğrafını paylaştı. Osmanlı valilerinden Halit Rıfat Paşa’nın “Gidemediğin yer senin değildir” meşhur sözünü de paylaşımına ekleyen CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı Eski Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Sevilay Mara, üye sayısına bakmaksızın köy köy gezdiğini belirterek, “Dinar’ın şimdilik 22 köyüne ziyarette bulunduk. Çölovası’na, Sazovası’na, yörük köylerine gittik. İleriki zamanlarda diğer köylere de program yapacağız. Amacımız ziyaretlerimizde 1 olan üye sayısına her ziyaretimizde 1 daha ekleyebilmek ve üyelerimize yalnız olmadıklarını hissettirmektir.” diye konuştu.
Kamuda aile hekimi olarak görev yaparken, devlet memurluğundan istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılan Mara bireysel yaptığı çalışmalarda CHP Genel Merkezi tarafından basılan kitapçılardan bahsettiği ve parti programı doğrultusunda çalışma yaptığı biliniyor. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi