Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İstifamız cebimizde, Afyonkarahisar CHP örgütü olarak devrimci bir duruşla çoban ateşini yaktık” diyen CHP İl Başkanı Erdoğan; “Biz de dâhil kaybedenler koltuğu bırakmalı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
“İstifamız cebimizde, Afyonkarahisar CHP örgütü olarak devrimci bir duruşla çoban ateşini yaktık” diyen CHP İl Başkanı Erdoğan; “Biz de dâhil kaybedenler koltuğu bırakmalı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda dün öğleden sonra düzenlenen basın toplantısında CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever ve İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Sarman’la birlikte 7 CHP İlçe Başkanının imzasını taşıyan bir açıklama yapıldı.
CHP’Lİ BAŞKANLARDAN
ORTAK AÇIKLAMA
CHP Başkanlarının ortak açıklamasında; İl Başkanı Savaş Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever, İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Sarman, Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel, Çay İlçe Başkanı Ali Selvi, Çobanlar İlçe Başkanı Beytullah Duman, Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer, İhsaniye İlçe Başkanı Halil Ceylan, Sinanpaşa İlçe Başkanı Harun Güner, Şuhut İlçe Başkanı Atila Karaman’ın imzası var.
“KAYBETTİK HALKA
KENDİMİZİ İFADE EDEMEDİK”
CHP Afyonkarahisar örgütleri adına açıklamayı yapan İl Başkanı Savaş Erdoğan, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin eşit koşullarda ve demok-ratik bir ortamda yapılmadığını söyledi. Erdoğan, “Bir taraf devletin tüm imkânlarını kullanmış, diğer taraf ise maddi olanaksızlıklar ve medya gücüne karşı mücadele etmiştir. Eşit koşullarda olmayan bu seçimi kaybettiğimiz ortadadır. Ancak bunları birer mazeret olarak kabul etmiyoruz. Buradan bir özeleştiri yapmak gerekirse halkımıza kendimizi yeterince ifade edemediğimiz de ortadadır” dedi.
“KAZANDIĞIMIZ TELKİNİNE
İNANDIRILMAK İSTEMİYORUZ”
CHP’de örgütlü bir mücadele yaratılamadığından yakınan İl Başkanı Savaş Erdoğan, “Örgütlü bir mücadele yaratılamamıştır. Genel Merkezin örgütler üzerinde uyguladığı politika adeta Türkiye’de uygulanan tek adam rejiminin örneğidir. Aday belirleme sürecinde ve yönteminde adeta  ‘Ben ne diyorsam o’ anlayışıyla örgütlerin görüşü dikkate alınmamıştır. Örgütün sinerjisi bozulmuştur. Bizler sosyal demokrat anlayışın gereği olarak kaybedenin, başaramayanın çekilmediği gençlerin önünün açılmadığı siyaset anlayışını doğru bulmuyoruz. CHP Afyonkarahisar İl Örgütü olarak her seçim sonunda kazandığımızın telkinine inandırılmak istemiyoruz” diye konuştu.
“BİZ DE DÂHİL KAYBEDENLER
KOLTUĞU BIRAKMALI”
Seçimi kaybedeninin CHP örgütü olduğunu, ancak ülkede Atatürkçü, Laik, Cumhuriyetçi ve Devrimci kadroların bulunduğu düşüncesini aktaran Erdoğan, “Sorumlu siyaset anlayışı gereği, kaybedenlerin bizler de dâhil olmak üzere koltuklarını bırakmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamda Tüm İl Başkanlarını, İlçe Başkanlarını, Kurultay Delegelerini Kadın ve Gençlik Kollarını, Parti Meclisini, MYK’yı ve Milletvekillerini göreve davet ediyoruz. Herkes bilmelidir ki şahsi bir çıkar düşünmeden demokrasimizin korunması ve geliştirilmesi adına bu açıklamayı yapmayı, kamuoyunu bilgilendirmeyi devrimci bir duruş olarak görev biliyoruz. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk devrim ve ilkeleri. Ya��asın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

“Bazı sandık başkanları AK Parti’nin hizmetkarıydı!”

 

CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, tarafsız olmaları gerektiğini vurguladığı bazı Sandık Başkanlarının AK Parti’nin birer hizmetkârı, yandaşı olduklarını iddia etti

 

 

CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, yerel bir gazete de yer bulan devlet memuru ve eğitim iş kolunda sendika başkanlığı yapan kişilerin seçim arifesinde AK Parti’nin düzenlediği “Sevgi Yürüyüşüne” katılmalarını eleştirdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nca 23 Haziran 2018 Cumartesi günü öğleden sonra düzenlenen Sevgi Yürüyüşüne katılan devlet memuru sendikacı isimleri eleştirdi. Erdoğan şöyle konuştu: “Bu kişiler Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Tozan ile Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Gökaslan, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik’tir. Bu şahıslar hem yürüyüşe katılıyorlar. Bu şahıslardan Okul Müdürü Uğur Tozan 1009 numaralı sandıkta 24 Haziran seçim günü Sandık Başkanlığı yapıyor. Tarafsız olması gereken Sandık Başkanları görüldüğü üzere AK Parti’nin birer hizmetkârı, AK Parti’nin birer yandaşı oldukları açıktır. Biz CHP olarak seçime bu şartlarda girdik. İktidar devletin tüm imkânlarını seçimde kullandı. Emniyeti ile askeri güçleriyle devletin her alanını işgal ettiler. Yapmayın adil bir seçim geçirelim” dedik.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti