Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ Belediyeciliği Merkezde Ve Tüm İlçelerimizde Yaşatacağız”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Çay Belediye Başkan adayı Yaşar Kemal Kantartopu’na destek istedi. Mısırlıoğlu, “Adaylarımıza güveniyoruz. İYİ Belediyeciliği merkezde ve tüm ilçelerimizde yaşatacağız.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

Çay İlçesinde düzenlenen programda; İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, parti teşkilatı üyeleri hazır bulundular. İYİ Parti heyeti, yaklaşık 300 kişi ile birlikte ilçe meydanında yürüdü.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Çay halkı bizlere tam destek veriyor. Çay ilçemizde yoğun bir ilgiyle karşılandık. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Adayımız için onlardan destek istedik. İYİ Belediyeciliği sadece Afyonkarahisar merkeze değil tüm ilçelerimize yaşatacağız. Güçlü adaylarla, emin adımlarla çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

“İYİ Belediyeciliği Merkezde Ve Tüm İlçelerimizde Yaşatacağız”