Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ Parti Afyon’da birinci parti olacak”

İYİ Parti Genel Merkez

İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu, ilk genel seçimde partisinin iktidara
geleceğini belirterek, “Afyon’da da İYİ Parti’nin genel ve yerel seçimde birinci parti olacağına yürekten inanıyoruz” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı yeni yönetiminin oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.
İYİ Parti’nin mevcut Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu başkanlığında yapılan istişare toplantıları hafta sonu da devam etti. Hacımustafaoğlu, 2019 yerel seçiminde İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak’la bir araya geldikten sonra merkez ilçeye bağlı belde başkanlarıyla partide istişare etti. Hacımustafaoğlu, “İstişare toplantılarımız bir hafta boyunca devam etti. Bu toplantılar bizim için çok değerlidir. Yaklaşan genel ve yerel seçimler öncesi toplumun tüm kesimlerinden insanımızın bir araya geldiği bir merkez ilçe teşkilatını oluşturmaya çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda İYİ Parti teşkilatının kurulmasından bugüne kadar emekleri olan arkadaşlarımızla bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. İl, ilçe, belde ve tüm köylerimizde birlik ve beraberlik içinde bir arada tek vücut olarak hareket edecek bir teşkilat yapısı gereklidir. Ne zaman yapılırsa yapılsın ilk seçimde İYİ Partimiz iktidara gelecektir. Tüm teşkilatımızın bu sorumluluğun bilinciyle çalışması önem arz ediyor. Afyonkarahisar’da İYİ Partinin genel ve yerel seçimde birinci parti olacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerimiz devam edecektir.” dedi.
“BİRLİK İÇİNDE BAŞARACAĞIZ”
İYİ Parti Sandıklı Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu, Sandıklı İlçe teşkilatının dinamik yapısının kendisini memnun ettiğini söyledi
İYİ Partililer Sandıklı Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı ve parti mensuplarının düğün töreninde bir araya geldi. Düğün töreni ve Sandıklı Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısına; İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu ve İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’nun yanı sıra İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yadımcısı Ömer Yılmaz’da katıldı.
Sandıklı Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı’nda konuşan Faysal Hacımustafaoğlu şunları söyledi: “Sandıklı ilçe teşkilatımızın dinamik yapısı beni son derece mutlu etmiştir. Kadınlarımızın ve gençlerimizin heyecanı ve kendilerine olan güveni çok önemlidir. Bu heyecanı burada gördüm. Birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olarak başaracağız. Tüm teşkilatının dediğini ikiletmeyen bir il Başkanına ve il yönetimine sahipsiniz. Bizlerde ne zaman ihtiyaç duyarsanız yanınızdayız ve sizlere güveniyoruz.”
>> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi