Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ Parti Belediyeciliği’nde Kimse Aç Uyumayacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, seçimi kazanması halinde İYİ Parti Belediyeciliğinde kimsenin aç uyumayacağı sözünü şimdiden verdiğini belirtti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart’taki yerel seçimler öncesinde yoğun bir ziyaret programı yürütüyor. Atatürkçü Düşünce Derneği, Astsubay Emekliler Derneği ve İşsizler Derneği gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, Meydanoğlu Zafer İşhanı esnafının ziyaretler yapan Yağcı, yerel sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve esnaflarla görüşen Belediye Başkan Adayı Yağcı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bu şehirde bir kişi dahi aç yatağa giriyorsa bu Belediye Başkanının ayıbıdır. İYİ Parti Belediyeciliğinde kimsenin aç uyumayacak. Ben bunun sözünü şimdiden veriyorum. Sağlıklı bir belediyecilik anlayışı demek sivil toplum kuruluşlarının ve esnafın yönetim sürecine dâhil edilmesiyle mümkün olur. Herkesin görüşlerine açık bir yönetim anlayışına sahibiz. Afyonkarahisar’da her kesimin fikirlerin alıp, eleştirilere açık ve şeffaf bir belediye başkanlığı yapmak niyetindeyiz. Göreve seçildiğimizde Belediye’nin kapıları herkese açık olacak, biz ulaşılabilir bir Belediye Başkanı olacağız.”

 

“İYİ Parti Belediyeciliği’nde Kimse Aç Uyumayacak”