Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti İl Başkanı açıkladı: “Koçak İYİ Parti’nin aday adayı”

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için
İYİ Parti İl Başkanı açıkladı: "Koçak İYİ Parti'nin aday adayı"

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için adaylığını uzun süre önce açıklayan ancak, hangi partiden aday olacağı belli olmayan eski Milletvekili Dr. Mahmut Koçak’ın İyi Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor.
İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya dün basın mensuplarıyla partililer arasında iritbatlaşmak için kurulan haberleşme ağından Mahmut Koçak’ın İyi Parti’den aday olacağını duyurdu. “Mahmut Koçak bey ile dün akşam görüştük. Partimizden aday olacağını kesin bir dille ifade etti. Bu durumun açıklamasını daha sonra yapalım mı dedi” ifadelerini kullanan İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, “aday adayı mı, yoksa aday mı” soruları üzerine sözlerini şöyle sürdürdü:
“Mahmut Koçak Beyle önümüzdeki günlerde basına birlikte açıklama ve tören yapacağımızı duyuracağız. Aday adayı açıklaması yapacağız” dedi.
İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya’nın bu beyanları siyasi kulisleri dalgalandırırken, Mahmut Koçak cephesinden herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatleri çekti. Dr. Mahmut Koçak’ın İyi Parti aday adayı olup olmayacağının önümüzdeki günlerde açıklık kazanması bekleniyor. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti