Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti kuruluş yıldönümünü kutladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan İl Başkanı Mehmet İnkaya, İYİ Parti’nin cesurlar hareketi olduğunu söyledi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından partinin 2. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kocatepe Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.
Daha sonra konuşan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, partinin 25 Ekim 2017 tarihinde kurulduğunu belirterek, “Partimizin ikinci yaşını doldurup üçüncü yaşına başlayacağı bir günde Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüze, saygımıza göstermek ve kurumsallaşma adına çelengimizi sunduk. İYİ Parti cesurlar hareketi diye Türkiye Cumhuriyet’inde 17 yıldır sürdürülmekte olan bir düzene dur diyen bir parti olarak doğdu. İnşallah sonsuza kadar da bu kıymetli, değerli, kahraman milletimize hizmete devam edeceğiz. İnşallah nice yıllar dilerim. Bu başarımızı da devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Kocatepe Parkı’nda düzenlenen törene; İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.