Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti protokol ziyaretlerine başladı

Parti yönetim kurulu ilk
İYİ Parti protokol ziyaretlerine başladı

Parti yönetim kurulu ilk olarak Bolvadin Kaymakam’ı İbrahim Özkan’a, ardından Belediye Başkanı Fatih Kayacan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Şemsettin Mutlu İnce ve İlçe Emniyet Müdürü Ebrar Uyumaz’ı makamında ziyaret etti.
İYİ Parti Bolvadin İlçe Başkanı Hakkı Tokpunar beraberindeki yönetim üyelerinin ilk durağı Bolvadin Kaymakam’ı oldu. İYİ Parti İlçe Başkanı Tokpunar, Kaymakam Özkan’a parti yönetim kurulu ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Özkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 Başkan Tokpunar, çeşitli istişarelerin yapıldığı ziyarette Bolvadin’e sağlamış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı tebrik ederek, misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti. İYİ Parti yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Kayacan başarılarının devamını diledi. Heyet daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Şemsettin Mutlu İnce ve İlçe Emniyet Müdürü Ebrar Uyumaz’ı makamında ziyaret etti. Tanışma toplantısında dilek ve temenniler paylaşıldı.