Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Yönetimi Bayat’ta Ağdacı’ya Destek İstedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, öncülüğündeki parti yöneticileri partinin Bayat Belediye Başkan Adayı Fazlı Ağdacı’ya destek istediler.

İYİ Parti Genel Başkan

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet Bayat ilçesinde temaslarda bulundu. İYİ Parti heyeti ilk ziyaretlerini İYİ Parti Bayat ilçe Başkanlığı yönetimine yaptı. İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Doğan ve İYİ Parti Bayat Belediye Başkan Adayı Fazlı Ağdacı ile görüşen heyet seçim çalışmalarını değerlendirdi. Heyet ilçenin pazarında vatandaşlar ve esnaflarla biraraya geldi.

“İYİ GELİNCE BAYAT NEFES ALACAK”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Bayat temasları sonrası açıklama yaptı. Milletvekili Olgun, “İYİ Parti, Afyonkarahisar’da her geçen güçlenmektedir. Merkez dahil olmak üzere ilçeler ve tüm kasabalarda, beldelerde yerel yönetime talibiz. Tüm adaylarımıza gereken desteği vereceğiz. İyiler geldiğinde her şey iyi olacak. Bayat nefes alacak. Biz ilçenin nabzını tuttuk, sorunları dinledik. İnşallah başkan adayımız göreve geldiğinde bu sorunların hiç biri yaşanmayacak. Biz adayımıza güveniyoruz, siz de güvenin ve desteğinizi verin. Gerisini inşallah hep birlikte halledeceğiz.” dedi.

“BAYAT HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi. Başkan Mısırlıoğlu, “Tüm ilçeleri ziyaret ettik. İnşallah Bayat’ta İYİ Parti bayrağını dalgalandıracağız. Bunun için çalışıyoruz. Bayatlı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz Bayat’ın hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle kıymetli Bayatlı hemşehrilerimizinden adayımıza destek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Doğan, Bayat Belediye Başkan Adayı Fazlı Ağdacı’ya, ilçe halkında seçim için destek istedi. Başkan Adayı Ağdacı, seçimi kazanırsa başkanlık makam kapısının herkese açık olacağını dile getirdi. Başkan Adayı Ağdacı, şunları söyledi: “Başkan olduğumuz gün parti rozetimizi çıkaracağız, hizmet rozetimizi takacağız. Tüm herkese kapımız açık olacak. Beni direkt isteyen cepten arayabilecek, rahatlıkla ulaşabilecek. İsterse gece yarısı arasın hiç fark etmez. Biz çıktığımız hizmet yolunda kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız.”

İYİ Parti Yönetimi Bayat’ta Ağdacı’ya Destek İstedi