Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’de Buğa güven tazeledi

İYİ Parti’de Buğa güven tazeledi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, dün tek aday olarak katıldığı seçimde güven tazeleyerek tekrar seçildi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığının 2. olağan seçimli genel kurul toplantısı dün Beyaz Saray Center’de yapıldı.
“KONGRE HAYIRLI OLSUN”
Genel kurul divanı İYİ Parti İGM Üyesi Alper Yağcı’nın Başkanlığında; Mustafa Balkır, Kadir Delikanlı, Abdullah Umurhan, Nuray Altunay’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından genel kurul toplantısının açılış konuşmasını İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa yaptı. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığının Afyonkarahisar’ın mihenk taşı olarak inançlı, heyecanlı kalabalıklar görmenin kendileri için onur verdiğini söyleyen Buğa, “Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz bu partiyi çok ciddi zorluklarla hep beraber kurduk. 2,5 yıl sonra yine aynı salonda genel kurul yapmak Rabbimize şükürler olsun yine bize nasip oldu. Salon sahibi Ömer Karaağaç ağabeyimize bize verdiği destekten her seferinde kapısını bize açmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
“ANDIMIZ HALA OKUTULMUYOR”
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya genel kurulun siyasi konuşmalar bölümünde katılımcılara hitap etti. AK Parti iktidarının politikalarını eleştiren İnkaya, “Ülkemizde ki yanlışlara karşı İYİ Parti şemsiyesi altında hep birlikte sevinçle toplandık. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde bizim öğrendiklerimizin dışında bir şeyler yanlış gitmekteydi. Andımız sebepsiz yere kaldırıldı ve boynumuzu büktük. Yargıda andımızın okunması hakkını tekrar kazanmamıza rağmen okullarımızda andımız halen okutulmuyor.” diye konuştu.
“İYİ PARTİ KİLİT
PARTİ KONUMUNDA”
Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdülkadir Akcan, Türkiye’nin siyaseten dar boğaza girdiği günlerde “Cesurlar Hareketi” olarak ortaya çıktığını vurguladığı İYİ Partinin son seçimlerde gerekli mahalli idareler, gerekse ittifak halinde seçime gidilen Cumhurbaşkanlığı seçimlinde son derece önemli kilit bir parti olduğunu söyledi. İYİ Partinin etkin şekilde karar alma mekanizmalarında etkin rol alır hale geldiğini belirten Akcan, “Partinin başarısında gönlünden geçeni herkesle paylaşabilen Liderimiz Sayın Meral Akşener’in rolü son derece büyüktür.” diye konuştu.
MHP eski Milletvekili Op. Dr. Mehmet Telek, Mete Han’dan Fatih Sultan Mehmet Han, Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurarak son Türk Devletini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve son günlerde şehit düşen Mehmetçikleri rahmet, minnet ve şükranla andığını söyledi.
“BİZLER CESUR
YÜREKLİ İNSANLARIZ”
İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak toplantının son siyasi konuşmasını yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Koçak şöyle konuştu: “Biz ne kadar tecrübeli insanlar olursa olalım yeni bir anlayış etrafında birleşmiş Türkiye’nin ihtiyacı olan kardeşliği birliği kötüye gidişi durdurmak adına bir hanımefendi Genel Başkanını etrafında toplanmış cesur, yürekli insanlarız. Zaten kalabalıklarla beraber güçle yürümek er kişinin hakkıdır. Önemli olan doğru bildiğiniz dava da kalabalıklara karşı yürüyebilmektir. İYİ Partililer er kişinin hakkı olan bir yürüyüşü tercih ettiniz. Ne mutlu bizlere.”
BUĞA BAŞKAN SEÇİLDİ
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığının 401 delegesinden 178’nin oy kullandığı seçime tek aday ve liste olarak katılan Burhanettin Buğa ve ekibi 176 geçerli oy alarak göreve seçildi. Sandıktan iki geçersiz oy çıktı. Buğa’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda; Orhan Okur, Ali Rıza Gülle, Sabri Koç, Nazife Lafçı, Alper Doğan Kocabaş, Eray Yılmaz, Selçuk Koçak, Mehmet Kuzucuk, Osman Tüblek, Celaleddin Engüz, Faruk Ayar, Mevlüt Demircigediği, Galip Doğan, Hidayet Durgut, Mahmut Özgüven, Sinan Tangül, Yusuf Ergun, Eyüp Sabri Yurdaer, Murat Şensoy, Şenol Taslak, Neriman Sarı, Sevgi Nur Torun, Tahir Altıntaş, Ata Duman, Gökhan Akseki, Metin Kılıçsal, Ömer Özkan, Nuray Sayın Altuner, Mehmet Demirbilek, Harun Reşit Işıklı, Süleyman Yılmaz Kandemir yönetim kurulu üyeliklerine seçildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi