Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den müzisyenlere DESTEK ZİYARETİ

İYİ Parti’den müzisyenlere DESTEK ZİYARETİ

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Muhammet Mısırlıoğlu ve İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Arık, Ahmet Hastürk kurulma aşamasına gelen Afyonkarahisar Genç Müzisyenler Derneğine ziyarette bulundu

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mustafa Muhammet Mısırlıoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Müzisyenler bizim ve halkımız için önemli insanlar bu sanatkâr arkadaşlarımızın şu dönemde sıkıntılarını dertlerini biliyoruz. Bu dönemde maalesef hiçbir kurumdan destek alamadılar. Bu arkadaşlarımıza mutlaka destek olunmalı. Bizler sizlerin bu zor durumunuzu her ortamda dile getireceğiz ve bizlerde elimizdeki tüm imkanları kullanarak destek olmaya çalışacağız.” dedi.
Kurulma aşamasında olan genç müzisyenler derneği üyeleri de nezaket ziyaretinden dolayı Mısırlıoğlu ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Sizlerin ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Hakikaten pandemi nedeniyle zor günleri yaşıyoruz, pek çok arkadaşımız ev kirasını, elektrik ve su faturalarını dahi ödeyemiyorlar, bizler de devletimizden destek bekliyoruz.” dediler.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi