Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’nin imza kampanyası başladı

İYİ Parti Genel Başkanı
İYİ Parti'nin imza kampanyası başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olması için tüm Türkiye’de başlatılan imza kampanyasına İYİ Parti Afyonkarahisar Teşkilatı da katıldı.
İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, teşkilat görevlileri ve milletvekili aday adayları hep birlikte il binası önünde bir adaya geldi. Saat 9.00’da yürüyüşe başlayan İYİ Parti İl Teşkilatı, Başkan Gümüş öncülüğünde ilk olarak İmaret Camisi’ne gitti. Cami önünde emniyet görevlileri ile buluşan İYİ Parti Teşkilatı, daha sonra Bankalar Caddesi üzerinden Merkez İlçe Seçim Kurulu’na (Eski Adliye Binası) ulaştı. Partililer Genel Başkan Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı Adaylığı için tek tek imza attılar.
Tüm Türkiye’de aynı organizasyonun yapıldığını söyleyen İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, “Şu an için tüm Türkiye genelinde illerde ve ilçelerdeki seçim kurullarında tamamında aynı organizasyon var. Şuanda Merkez ilçe ile birlikte 18 ilçemizde aynı organizasyon var” dedi.
“İMZA VERMELERİNİ ENGELLEYEMEZSİNİZ”
Millyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin sözlerini eleştiren Başkan Gümüş, “Devlet Bahçeli’nin sözlerine Genel Başkanımız Meral Akşener’den sonra bende cevap vermek istiyorum. Biz baştan yola çıkarken dedik ki bu cesur insanların hareketi, bun insanları fişlemelerle, bu insanları tehditlerle ve korkutarak önlerini kesemezsiniz, hiçbir şekilde Meral Hanıma imza vermelerini engelleyemezsiniz. Buradaki tüm arkadaşlar memleketin huzuru, refahı, memlekette adaleti sağlayabilmek için kellelerini, gövdelerini taşın altına koymuş cesur insanlardır, cesur insanlardır. Hiçbir şekilde, hiç kimse bizi tehditle yıldıramaz, FETÖ’cü arayanlar kendi ortaklarına baksınlar, kendilerine baksınlar. Başka yerlerde çalı dibi yoklamasınlar. Buradaki insanların tamamı memleket sevdalısı insanlardır ve hiçbir şeyden korkuları yoktur. Herkes rahat olsun”ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi