Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’nin Kızılören adayı Kocapınar oldu

İYİ Parti Afyonkarahisar İl
İYİ Parti’nin Kızılören adayı Kocapınar oldu

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya’ya adaylık için başvuru evraklarını teslim eden Kocapınar, Kızılören ilçesinin yıllardır ilgisizlikten dolayı göç verdiğini belirterek, Belediye Başkanlığını kazanması halinde hazırladığı projeler ile Kızılören’in üreten ve ilgi odağı olan bir ilçe konumuna sokacaklarını ifade etti.
Kızılören ilçe halkının üretime kazandırılması için son bir yıldır sürekli proje araştırdığını ve bu projeleri geliştirdiğini belirten İYİ Parti Kızılören İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Kocapınar, “Kızılören’in iklim ve toprak araştırmalarını toparladım. İlçede yapılabilecek tarım ürünlerini halkımızla ortak yapacağız. Hayvancılık ve diğer konularda da yapılabilecek birçok projemiz var. Bu projelerimizi günün şartlarına göre ortaya koyup, ilçeyi üreten bir ilçe konumuna sokmaya çalışacağım. Bugüne kadar göç veren bir ilçe olan Kızılören cazibe merkezi bir hale gelecektir. Bu projelere Kızılören halkının da bu konuda bana destek vereceğinden eminim.” diye konuştu.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya ise Kocapınar için ‘Yiğit Adam’ ifadesini kullandı.
İnkaya, “Partimize destek verip başıma bir iş gelir diye partimize gelmeye korkanların olduğu bir dönemde, bu yiğit adam Kızılören ilçemizden Belediye Başkan Adayımız oldu. Kendisine ve ekibine güvenimiz tamdır. Bu iyi insanlar olduğu sürece Kızılören’nin de diğer ilçelerimiz gibi İYİ olacağından eminim.” dedi.
Parti il binasında bir süre Kızılören Belediye Meclisi adayları ve İGM adaylarla da karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.