Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’ye Emirdağ’da taze kan

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Emirdağ İlçesi’nde düzenlenen 3’üncü Divan toplantısında partiye 20 yeni üye katıldı

 

İYİ Parti İl Divan Kurulu Üyeleri 3’üncü Divan toplantısını Emirdağı İlçesi’nde gerçekleştirdi. Divan toplantısında konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “3’üncü Divan toplantımızı Emirdağ İlçemiz de yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İlk İlçemizin Emirdağ olmasının nedeni ise, Emirdağ’ın yaylalarında siyanürlü altın aramak için hükümetin ruhsat vermesi ve Emirdağ’ın yaylalarının yok olmasını önlemek adına burada yapıyoruz. İlçemizde Emirdağ Yaylalarını Koruma Platformu kuruldu. Bu platforma gerek ilçe halkı, gerekse yurt dışında bulunan Emirdağ’lı hemşehrilerimiz sahip çıktı. Biz İYİ Parti olarak bu platforma destek vereceğiz.” dedi.
“PARTİYE KATILIMLAR
DEVAM EDECEK”
Divan toplantısında başka siyasi partilerden istifa ederek partiye katılan 20 yeni üyeye rozetleri takıldı. Törende konuşan İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanı Ergün Yardımcı, “Partimizin yükselişi Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de devam ediyor. Önümüzdeki ay daha kalabalık bir katılım töreni düzenleyeceğiz. İYİ Parti ilk seçimlerde hak ettiği yere gelecek.” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu ve beraberindekiler divan toplantısının ardından Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü, Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık, Ticaret Odası Başkanı H. İbrahim Aktepe, Kefalet Kooperatifi Başkanı Şükrü İbrit’i ziyaret ettiler.
>> Kocatepe Haber Merkezi