Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ’nin ilk aday adayı Sepin

İYİ’nin ilk aday adayı Sepin
İYİ’nin ilk aday adayı Sepin

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı; Belediye Başkanlığı için ilk aday adayını açıkladı. İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılan aday adayı tanıtım toplantısında ismi açıklanan İnşaat Mühendisi İfran Sepin, “Hedefimiz Afyonkarahisarımızı Eskişehir ve Denizli gibi modern bir şehir nasıl yapabiliriz, hatta ve hatta ondan daha da öteye nasıl taşıyabiliriz düşüncesinden ibarettir. Proje yapmak bizim işimizdir. Proje yapmak bir mühendisin, mimarın işidir.” dedi.
“SEPİN’E BU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM”
Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Sepin’eaday adaylığı yolunda başarılar dileyen Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, “Medeniyetin yolunu cesurlar döşer diye çıktığımız bu yolda bize eşlik eden, bizim yanımızda olan, gece gündüz bizim yanımızda olan tüm bayan ve erkek arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bir kişiye ekstra teşekkür etmek istiyorum ki o da kuruluşumuzdan bu yana bizim yanımızda olan değerli büyüğümüz, değerli ağabeyimiz, beyefendi kişiliği ile tanınan İrfan Sepin. Çünkü bu zorlu mücadelede böyle bir göreve talip olmak hakikaten çok zor. Bizim içinde çok önem arzediyor. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.” dedi.
“BİZLER YÜZÜMÜZDEKİ İLE KARNIMIZDAKİ BİR OLAN İNSANLARIZ”
İYİ Partililerin yüzündeki ile karnındaki bir olan insanlar olduğunu söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, “Bir yıl bir aylık bir kuruluş döneminden sonra bizlere nasip oldu, İrfan Sepin Bey’i bizim çok değer verdiğimiz arkadaşımızı Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı olarak açıkladık. İnşallah sizlerle birlikte beraber yürüyeceğiz bu yollarda. Biz herkesin yürüdüğü gibi değil, bu halkın istediği yürüyeceğiz. Halkın dediği gibi yapacağız. Bizler yüzümüzdeki ile karnımızdaki bir olan insanlarız. Sadece Afyonkarahisar değil, tüm Türkiye’deki yanlışları düzeltmek için yola çıkmış cesurlarız. Bize inanmanız için ne yapmamız gerekiyorsa hazırız. Her arkadaşım bir değerdir. Her birisinin vatan için yapamayacağı şey yoktur.” ifadesine yer verdi.
Konuşmasında ilk olarak özgeçmişine yer veren İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Sepin, “1953, Afyonkarahisar doğumluyum. İnşaat mühendisiyim. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’ni 1979 yılında bitirdim. İyi derecede Almanca biliyorum. Mezuniyet sonrası İstanbul İl Bayındırlık Müdürlüğü’nde ilk görevime başladım. Burada Kontrol Mühendisi olarak görev yaptım. Ancak buradaki haksızlık, yolsuzluklar ve kul haklarına karşı mücadelede yalnız kaldığım için bu görevimden istifa ettim, ayrıldım. Stuttgart’ta mimar olarak çalışan ağabeyimin yanına giderek orada Stuttgart Üniversitesi’ne giriş yaptım. Aynı zamanda da çalışmaya başladım. Almanya’daki sektörel gelişimin ve teknik altyapının bendeki memleket sevgisiyle harmanlanması sonucu bir yıl sonra Türkiye’ye geri dönme kararı aldım. 1982 yılında İstanbul’da özel bir şirkette çalışmalarıma başladım. Askerlik görevimi yaptıktan sonra Afyonkarahisar’a döndüm. 1983 yılında Afyon’da Orta Anadolu adında şirketimizi kurduk. Yumurta üretimi ve ihracatı işine başladık. Afyon’dan İran ve Irak’a çok sayıda yumurta ihraç ederek hem Afyon’a hem de Türkiye’ye ciddi boyutlarda döviz girdisi ve işçilerimize istihdam imkanı yarattık. 2011 yılında aldığımız belge ile Afyonkarahisar Yapı Denetim şirketini kurdum. Bu arada kurulan diğer 10 yapı denetim şirketi de kendi aralarında toplanarak beni birlik başkanlığı görevine seçtiler. Yine bu dönemde Afyonumuzun inşaat sektörüne hizmet vermeye başladık. Sektörün sorunlarına ilişkin görüşlerimiz yerel basında geniş yankı buldu. Dönemin Valisi ve Belediye Başkanı ile sorunları çözmek üzere bir dizi görüşme ve toplantılarımız oldu.” ifadesini kullandı.
“PROJE YAPMAK BİZİM İŞİMİZDİR”
Proje yapmanın mühendis ve mimarların işi olduğuna dikkat çeken Başkan “İYİ Partimizin Kurucu Üyesiyim. Partili arkadaşlarımız benden Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına Aday göstermek istediklerini tarafıma bildirdiler. Partili arkadaşlarımın çoğunluğunun desteği karşısında bu görevi severek isteyerek kabul ettim. Bizim bilgi birikimimiz, tecrübemiz ve vizyonumuz buna yeterlidir. Meslek hayatımda 40. yılımı tamamladım. Hayatımda hep yönetici olarak çalıştım. Allah’ın izniyle altından kalkamayacağımız hiçbir yük yoktur. Birlik ve beraberlik içinde gece gündüz demeden çalışmaya hazırız. Güçlü bir ekibimiz var. Çok farklı bir belediyecilik anlayışıyla yola çıkacağız. Hedefimiz Afyonkarahisarımızı Eskişehir ve Denizli gibi modern bir şehir nasıl yapabiliriz, hatta ve hatta ondan daha da öteye nasıl taşıyabiliriz düşüncesinden ibarettir. Proje yapmak bizim işimizdir. Bu soruluyor, projeleriniz nelerdir diye. Proje yapmak bir mühendisin, mimarın işidir. Her şey Afyonkarahisarımız içindir, çalışacağız, başaracağız.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi