Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzcilerden anlamlı bayram ziyareti – Kocatepe Gazetesi

İzcilerden anlamlı bayram ziyareti – Kocatepe Gazetesi
İzcilerden anlamlı bayram ziyareti

Kurban Bayramı dolayısıyla Kazım Özer ve Atatürk İlköğretim Okullarının izcileri aileleriyle beraber Sosyal Hizmetler Kurumu 0-6 Yaş Yuvasını ziyaret ettiler. Kurban Bayramı öncesi yapılan ziyaret önemli bir anlam kazandı

Atatürk İlköğretim Okulu ve Kazım Özer İlköğretim Okulu’nun izcileri aileleri ve izci liderlerinin eşliğinde 0-6 Yaş Çocuk Yuvası sakinlerini Kurban Bayramı öncesinde ziyaret ettiler. Yaklaşık 40 izci öğrencinin hazır bulunduğu ziyarette izcilerin harçlıklarından biriktirdikleri paralarla yuva çocuklarına bayramlık kıyafet aldıkları öğrenildi.
İzciler ziyaretleri sırasında çocukların oyun odalarını, yatakhanelerini yemekhanelerini gezdiler. Ziyarete katılanlar yuva çocuklarıyla yakından ilgilendiler. İzci Lideri Özcan Çalışkan ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizden önceki kuşakların bizlere emanet ettiği bayram sevincini bizlerde bizden sonraki kuşaklara en güzel şekliyle aktarmalıyız. Zaman içinde farklılaşan heyecanlarımızı yaşamaya ve onlara yaşatma gayretinde olmalı, çocuklarımızın yetimi gözetmesi, saygılı olması, bayramın sadece tatil olmadığını bilmesini sağlamalıyız.”dedi. (Kocatepe)