Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Jandarma huzur ve güvenin simgesi”

İl Jandarma Komutanı Jandarma

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel ve beraberindeki heyet, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti

 

1839 yılında kurulan, asayişin temini, milletin huzuru ve devletin güvenliği için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak hizmet veren Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 182. Yıl dönümünü kutluyor. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel ve beraberindeki heyet, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.
Kendilerini kabulü için Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür eden Albay Kırgel, Jandarma’nın mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler konusunda bilgiler verdi.
“JANDARMA HİZMETLERİNİ BAŞARIYLA YÜRÜTÜYOR”
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ve Jandarma Albay Yılmaz Kırgel nezdinde tüm Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yılını kutlayan Vali Gökmen Çiçek, köklü mazisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ve milletimizin dualarından aldığı güç ve ilhamla yoluna devam eden Jandarma Teşkilatı’nın elde ettiği başarılarla huzur ve güvenin simgesi olduğunu söyledi. 18 ilçe, 40 belde, 422 köy, ilçeye bağlı 30 mahalle, beldeye bağlı 178 mahallede, 13.328 kilometrekarelik bir alanda 1161 profesyonel, 306 erbaş ve er ile emniyet ve asayiş hizmetlerini başarıyla yürüten Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür eden Vali Çiçek, tüm personelin 182. Kuruluş yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

“Jandarma ülkenin huzuru için gece-gündüz görevi başında”

Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeybek, “Ülke huzuru için gece gündüz görev başında olan Jandarmamızı tebrik eder, kahraman jandarmamıza saygı ve şükranlarımı sunarım.” dedi.