Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarma minik öğrencileri ağırladı

Yedi Bilim Anaokulu öğrencileri,

Yedi Bilim Anaokulu öğrencileri, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyarette minik öğrencileri İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez ağırladı

 

Yedi Bilim Anaokulu öğrencilerini İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez ve yardımcıları ile subaylar karşıladı. İl Jandarma Komutanı Çömez, çocukları tek tek jandarma trafik ekipleri tarafından kullanılan motosiklete bindirdi. Öğrencilere motosikletlere kask olmadan binmenin tehlikeli olduğunu belirten Çömez, daha sonra motosikletteki çakarları ve sirenleri çalıştırdı.
Ziyarette, İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan iz takip köpekleri Ceza ve Boyut, sorumlu eğitmenleri ile birlikte gösteri yaptı. Ceza ve Boyut, çocuklara hem selam verdi hem de yaptığı hareketlerle ne kadar eğitimli olduklarını gösterdi.
Yedi Bilim Anaokulu öğrencileri jandarma komutanlığını gezerek harekat merkezinde jandarma konulu filmi izledi. Öğrenciler okuldaki Deniz Öğretmen tarafından çamurdan yapılan Jandarma figürünü Çömez’e hediye etti. İl Jandarma Komutanı Çömez, öğrencilere meyve suyu, kuru pasta ikramında bulunurken ayrıca oyuncak jandarma ve polis araçları ile oyuncak bebek hediye etti.
Anaokulu öğrencileri tek tek askerlere yazdığı mektupları İl Jandarma Komutanı Hamza Çömez’e verdi.
Ziyaretten dolayı öğrencilere ve okul yöneticilerine teşekkür eden Çömez, öğrencileri ağırlamanın kendilerine onur ve gurur verdiğini ifade etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti