Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Jeotermal enerji en iyi şekilde kullanılıyor”

“Jeotermal enerji en iyi şekilde kullanılıyor”
"Jeotermal enerji en iyi şekilde kullanılıyor"

Seminer, eğitim ve toplantılara ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’da ‘Performans ve İstişare’ eğitimini gerçekleştiren Eskişehir Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve beraberindekiler, Vali Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.
24-26 Şubat 2017 tarihleri arasında Akrones Termal Otel’de gerçekleştirilecek olan eğitim için kente gelen ve Vali Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunan Sivrihisar Belediye Başkanı Yüzügüllü’ye Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin İlhan ile Belediye Meclis üyeleri eşlik ettiler.
TERMAL ENERJİ BİR
ÇOK ALANDA KULLANILIYOR
Konuklarını makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yıldırım, Afyonkarahisar’ın jeotermal gibi bir hazineye sahip olduğunu, bu değerin en iyi şekilde Afyonkarahisarlıların ve misafirlerin faydasına sunulduğunu söyledi. Kent için büyük bir kazanım olan termal enerji ve suyunun birçok alanda kullanıldığını vurgulayan Vali Yıldırım, oteller ve diğer imkânlar sayesinde misafirlerin en iyi şekilde kentte ağırlandığını ve bundan da çok büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. Vali Aziz Yıldırım misafirleriyle yakından ilgilenirken konuklar, misafirperverliğinden ve güler yüzlülüğünden dolayı Vali Yıldırım’a teşekkür ettiler.
AFYON SÜREKLİ GELİŞİYOR
Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar’da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Afyonkarahisar’ın çok güzel ve sürekli gelişen bir şehir olduğunu belirtti. Bu olumlu etkinin sağlanmasında emeği geçen başta Vali Yıldırma’a teşekkürlerini sunan Başkan Yüzügüllü başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Karşılıklı bilgi alış verişinin gerçekleştirildiği ziyaret, Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından Vali Yıldırım’a Sivrihisar Saat Kulesi maketi takdim edilmesinin ardından sona erdi.