Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Bingöl’le karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetler Bingöl’le karşılaşacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 29. haftasında 12 Bingölspor’a konuk olacak. Afyonkarahisar’da oynanan Bayrampaşa maçı sonrasında izin yapmadan Bingöl maçının hazırlıklarına başlayan Jetler dün öğleden sonra saat 15.00’de Ankara’ya yola çıktı. Bugün sabah 9.00 uçağı ile Muş’a hareket edecek olan Jetler, Muş’tan da saat 12.00’de Bingöl’de olacak şekilde ulaşımı sağlayacak.
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Takımda eksik yok. Cezalı ya da sakatlığımız bulunmuyor. İnşallah tam korda gidip döneceğiz. Yasin Yener ve İsmet Benli kart sınırında olan oyuncularımız” dedi.  
“BİNGÖL İYİ BİR TAKIM”
12 Bingölspor’un iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Sportif Direktör Çelik, “Bingöl iyi bir takıma sahip, Gökhan Kormaz’ın sakatlığı var ve Gökhan Bingöl’ün iyi bir oyuncusu. Ali Beykoz gibi bir teknik adama sahipler. Krizlerde iyi yönetim gösteren bir hoca olduğunu düşünüyorum. Oyuncu grubundan da tanıdığımız arkadaşlar var, gerçekten sağlam bir ekipler. Bu maçın bizim açımızdan zorlu geçeceğini düşünüyoruz. Biz oyuncularımıza her zaman olduğu gibi yine güveniyoruz. Birlikte mücadele ettiğimizde, kazanma arzusunu ortaya koyduğumuz zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Şehrimizin dualarını bekliyoruz, her zaman olduğu gibi futbolcu arkadaşlarımıza güvensinler. Şehrimizi her zaman olduğu gibi en iyi şekilde temsil edip mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi