Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler bir üst tura terfi etti

Spor Toto 3. Lig
Jetler bir üst tura terfi etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup ekiplerinden Yozgatspor 1959’la Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Önceki maçta süre alamayan oyuncuların yer aldığı Yozgat maçının ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda oyundaki etkisini artıran Jetler, ilk golünü 55. dakikada Ömer Faruk Ermeç’le buldu. İkinci golünü ise Jetler 90+2. dakikada oyuna sonradan giren Murathan Buruş’un ayağında buldu. Jetler 2-0’lık skorla kazandığı bu maçtan sonra bir üst tur olan 2. Eleme Turu’na terfi etti.
MAÇTAN DAKİKALAR
17. dakikada gelişen Yozgat atağında sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Serge Pacome Djiehoua sert bir kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Kaleci Murat topu iki hamlede kontrol ederek büyük bir tehlikeyi önledi.
19. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında Aykut Kılıç sağ kanattan ceza alanına şık çalımlarla girdi. Son defans oyuncusunu da çalımlayan Aykut kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aykut kaleciyi de geçmek istedi fakat yere yatan kaleci Aykut’un ayağından topu çok rahat bir şekilde almayı başardı.
21. dakikada gelişen Afyonspor atağında Ömer Faruk ceza yayı üzerinde topla buluştu. Ömer topa kötü vurdu ve kaleye büyük farkla auta gitti.
25. dakikada Afyonspor’un genç yeteneği Ramazan ceza yayı üzerinde topla buluştu. Ramazan önündeki savunma oyuncusuna rağmen şık ve güzel bir vuruş yaptı fakat kaleci topu iki hamlede kontrol etti.
56. dakikada gelişen Afyonspor atağında serbest vuruş kazanıldı. Jetlerin kullandığı serbest vuruşu kaleci kornere çelerek mutlak golü önledi. Fakat korner atışını kullanan Ramazan’ın çok iyi bir orta yaptı. Ortaya iyi yükselen Ömer Faruk şık kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu. 1-0
59. dakikada defansın büyük hatasında topla buluşan Ömer Faruk, topu çaldı ve boş durumdaki Ramazan’a aktarmak istedi. Ancak defans hatasını düzelterek araya girdi ve büyük bir tehlikeyi önledi.
61. dakikada gelişen Afyonspor atağında Samet’in kullandığı serbest vuruşta defansın arkasına sarkan Nazmi şık bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi. Fakat yan hakemin bayrağı havadaydı ve top gol değeri kazanmadı.
90+2. dakikada gelişen Afyonspor’un kontra atağında Fatih orta saha getirdiği topu oyuna sonradan giren Murathan’a gönderdi. Murathan hızlı bir şekilde ceza alanına girdi. Sert bir vuruş yapan Murathan kalecinin elleri ve bacak arasından topu gönderirken top filelerle buluştu. 2-0
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken AFJET Afyonspor konuk ettiği Yozgatspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Jetler kazandığı bu maçın ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Eleme Turu’na terfi etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

Yozgat’tan anlamlı hareket

 

Afyonkarahisar’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu maçına Yozgatspor 1959 takım oyuncuları Ay Yıldızlı tişörtlerle çıktı. 

 

Hafta içi de olsa tribün boş kalmadı

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda AFJET Afyonspor’un Yozgatspor 1959 takımını ağırladığı maç lig nedeniyle hafta için oynanmasına rağmen taraftar maça geldi. Bu sezon ilk kez taraftarı karşısına çıkan Jetleri yalnız bırakmayan taraftarlar 5 bin kişilik tribünün neredeyse yarısını doldurdu. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

Bu güneşe bir çare bulunmalı

 

Arena Stadyumu’ndaki Protokol Tribünü’nün güneşe karşı
oluşu protokolü bir kez daha yer değiştirmek zorunda bıraktı

 

Afyonkarahisar’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu maçında AFJET Afyonspor ve Yozgatspor 1959 karşı karşıya geldi. Bu maçı izlemek stadyuma gelen Afyonkarahisar protokolü maçtan önce güneşe karşı olan Protokol Tribünü’ne oturdu. Maç başladı ve bir süre sonra güneşten etkilenen protokolün bir kısmı yerini değiştirmek zorunda kaldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

Yozgat’tan da seyirci vardı

 

Ziraat Kupası’nda AFJET Afyonspor’un konuğu olan Yozgatspor 1959 takımının taraftarları da maçı izlemek için Afyonkarahisar’a geldi

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yozgatspor 1959, Afyonkarahisar’ın Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcisi AFJET Afyonspor’a konuk oldu. Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bulanan Arena Stadyumu’nda oynanan maçı yaklaşık 15 Yozgat taraftarı da izlemek için Afyonkarahisar’a geldi. Maçın başında Afyonkarahisar seyircisiyle birlikte “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganı atan Yozgat seyircisi maçın sonuna kadar da marşlar ve sloganlarla takımına destek verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti