Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Bodrum’a hazırlanıyor

2. yarıya Bodrumspor’u konuk

2. yarıya Bodrumspor’u konuk ederek başlayacak olan AFJET Afyonspor, Kocatepe Spor Kompleksi’nde çalışmalarına devam ediyor

 

1 haftalık Antalya kampının ardından Afyonkarahisar’a dönerek maç haftası çalışmalarına devam eden AFJET Afyonspor’da moraller de üst seviyede. Bayburt İl Özel İdarespor’dan Ömer İnan ve Turgutluspor’dan Burak Çoban’ı kadrosuna katan Jetler, ligin 2. yarısına daha güçlü girmek istiyor. AFJET Afyonspor, Teknik Direktör Cem Kavçak yönetiminde Kocatepe Spor Kompleksi’nde Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Kendilerine takım bulmaları istenen Süleyman Olgun, Cihan Özkara ve İsmail Haktan Odabaşı ve sakatlığı bulunan Doğan çalışmalarda yer almadı. Mehmet Abdullah Çoban’ın da takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda teknik ısınma, teknikle bağlantılı çabukluk çalışması ve 5’e 2 top çalma çalışmasıyla başlayan antrenmanda oyuncuların neşeli ve istekli halleri objektiflere de yansıdı.
Antrenmanın son bölümünde Bodrumspor maçının taktiklerinin yer aldığı çift kale maç ile günün çalışması sona erdi.
Bodrumspor maçının hazırlıkları devam ederken yönetimin de transfer çalışmalarına hız verdiği ve 1 orta saha oyuncusu takviye etmek için çalıştığı öğrenildi. Yönetim ayrıca bir de stoper takviyesi olasılığı üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.
AFJET Afyonspor’un Bodrumspor’u konuk edeceği maç Pazar Günü saat 13.00’te Zafer Stadyumu’nda başlayacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti