Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler bugün bayram iznine çıkacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Jetler bugün bayram iznine çıkacak

Isparta Merkez Gençlikspor’u 0-3’le deplasmanda mağlup eden AFJET Afyonspor bugün sabah yapacağı antrenman sonrasında bayram iznine ayrılacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu gün sabah yapacağı idman sonrasında bayram iznine ayrılacak. İlk haftayı Afyonkarahisar’ın plakası olan 0-3’le galip tamamlayan Jetler’de moraller yerinde. Bugün sabah bayram öncesi son idmanına çıkacak olan Jetler’de bayram izni 5 gün olacak. Pazartesi günü tekrar top başı yapacak olan Jetler ilk haftayı bay geçen Turanspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.
Isparta Merkez Gençlikspor maçını değerlendiren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Maçın ilk yarısında ilk resmi maç zorluğunu yaşadık. Rakip takımın genç olması, tamamıyla defansif oynaması, kaleci ve bütün oyuncuların oyunu soğutmaları, sakatlık numaraları yapmaları bizim takımın oyununu bozdu. Oyunun soğumasına sebep oldular, golü de erkenden bulamamamız onların direncini artırdı. İkinci yarıya golle başlamamız belki de ikinci yarıda yaşayacağımız o sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Zaten ondan sonra iki ve üçüncü golleri bulduk. Oyunun 90 dakikasında sahanın tek hakimi bizdik. Maçı 90 dakika boyunca tek kale oynadık ve rakibe pozisyon bile vermedik. Oyuna sonradan giren oyuncularımızın takıma renk katması, gol bulması ve asist yapması, direkt katkı sağlaması bizi çok sevindirdi.” dedi.
TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Isparta’ya kadar gelerek takımı destekleyen taraftara teşekkür eden Macit, “Oraya kadar gelerek bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederiz. Maçın skorunun Afyon plakasıyla tamamlanması da olaya ayrı bir güzellik kattı. Tüm taraftarımıza tekrar teşekkür ederim. Ayrıca tüm İslam aleminin, spor camiasının, Afyonkarahisarlılar’ın Kurban Bayramı’nın huzur, mutluluk sağlıklar getirmesini cenabı haktan niyaz ederim” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti