Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Darıca’ya bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetler Darıca’ya bileniyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 5. haftasında Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak. 2 Ekim Pazar günü oynanacak maçın hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam eden Jetler güçlü rakibine karşı galibiyet hedefliyor. Ligin ilk haftasında Elaziz Belediyespor’la deplasmanda 0-0 berabere kalan Jetler ikinci haftada kendi sahasında Sultanbeylispor’u 2-0 mağlup etmişti. Üçüncü hafta da Hatay temsilcisi Payasspor’a 4-1 mağlup olan Jetler son hafta kendi sahasında Sakaryaspor’u elinden kıl payı kaçırarak 1-1’lik eşitlikle 1 puana razı olmuştu. Ligin 7. sırasında yer alan Jetler bu hafta Darıca Gençlerbirliği’ni mağlup ederek zirve yolunda ilerlemek istiyor.
DARICA’NIN KARNESİ
Ligde oynanan 4 maçta 2 galibiyeti bulanan Darıca’nın 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyeti bulunuyor. İlk hafta kendi sahasında Maltepespor’u 3-0’lık skorla geçen Darıca, ikinci hafta da Ankara Adliyespor’u deplasmanda 2-0 geçmişti. 3. hafta da kendi sahasında Bergama Belediyespor’u ağırlayan Darıca rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Son hafta Düzyurtspor’a konuk olan Darıca golsüz biten maçtan 1 puanla ayrılmıştı. Bu hafta Jetleri konuk edecek olan Darıca galibiyet hedefliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

Jetlerin ZTK rakibi bugün belli olacak

 

Son turda Karşıyaka’yı eleyerek 3. Eleme Turu’na katılma hakkı kazanan AFJET Afyonspor’un bu turdaki rakibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek

 

2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi toplantısı, bugün yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beykoz-Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 14.00’te başlayacak. Karşıyaka’yı eleyerek 3. Eleme Turu’na katılma hakkı kazanan AFJET Afyonspor’un rakibi merak konusu. Bu kura çekimi toplantısı sonrasında Jetlerin hem rakibi hem de maçı oynayacağı sahsa belli olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)