Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler DSİ maçı hazırlıklarına başladı

Bu haberin fotoğrafı yok
Jetler DSİ maçı hazırlıklarına başladı

Bu hafta sonu Ankara DSİ Spor’a konuk olacak olan AFJET Afyonspor hazırlıklara başladı. Sakatlıkları bulunan Caner ve Taner takımdan ayrı çalışırken sakatlığı geçen Yasin ise takımla çalışmalara başladı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor deplasmanda Ankara DSİ Spor’a konuk olacak. Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan maçın hazırlıklarını sürdüren Jetler’de sakatlıkları bulunan Taner ve Caner takımdan ayrı çalışıyor. Sakatlığı iyileşen Yasin’den iyi haber geldi. Yasin takımla çalışmalara başlarken Taner’in doktor kontrolünden geçtiği ve 9-10 gün daha dinlenmesi gerektiği belirtildi.
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Hafta sonu oynayacağımız Ankara DSİ maçına hazırlanıyoruz. Oynanmayan maçlar büyük ihtimalle ileri ki haftalarda hafta içine kaydırılır diye düşünüyorum. Diğer liglerde söz konusu çünkü, 3. Lig maçları ve 2. Lig maçları gibi bizim maçlarımızda hafta içine kaydırılır. İptal edilen maçlar hafta içi oynanırsa rakipler 3 maç yapacak. Biz iki maç oynayacağız. Bizim için avantaj oldu diyebiliriz.
Sakatlıkları bulunan Caner’in durumu belli değil, Taner 9-10 gün gibi yok gözüküyor. Doktor kontrolünden geçti. 9-10 gün dinlenmesi gerekiyormuş. Murat’la Toma’nın hafif sakatlıkları var ama takımla idmanlara devam ediyor. Yasin’in de sakatlığı geçti ve bu haftaki tüm idmanlara katılacak.” dedi.
“TERÖR OLAYLARINI
LANETLİYORUZ”
Terör olaylarında vefat edenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Sportif Direktör Macit, “Tüm milletimizin haklımızın başı sağolsun. Vefat edenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Terör olaylarını lanetleyoruz, Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti