Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Eskişehir’e gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig’de
Jetler Eskişehir’e gidiyor

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 31. haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a konuk olacak. 29 Nisan Pazartesi günü Eskişehir’deki Yeni Stadyum’da oynanacak olan maçta Afyonspor’un kazanması halinde umutlar yeniden yeşerecek. AFJET Afyonspor’un Eskişehir karşısında 3 puan alması durumunda; Giresunspor da Gazişehir karşısında mağlup olursa Giresun ile Afyonspor arasındaki puan farkı 1’e düşecek. Afyonspor’un yine aynı durumda 1 puan alması halinde ise puan farkı 3’e inecek. Afyonspor’un hem içeride hem dışarıda mağlup ettiği tek takım olan Giresunspor; Gazişehir Gaziantep, Adana Demirspor, Hatayspor ve Altınorduspor takımları ile karşılaşacak.
EVİMİZDEKİ ESKİŞEHİR
MAÇINI 2-1 İLE GEÇMİŞTİK
AFJET Afyonspor ile Eskişehirspor arasında ilk yarıda oynanan maçtan Afyonspor 2-1 üstün ayrılmıştı. Maçta genç kadro ile mücadele eden Eskişehirspor, mağlup olmaktan kaçamadı. İkinci yarıya başlamadan transfer çıtasını aşan Eskişehirspor beklemede olan oyuncularını karosuna dahil ederek güçlendi. Eskişehirspor, ikinci yarıda hanesine 5 galibiyet daha yazdırarak düşme potasından uzaklaştı.
Eskişehir’in hanesinde 30 maçtan sonra 8 galibiyeti, 8 beraberliği ve 14 mağlubiyeti bulunuyor. Toplamda 38 gol atan Eskişehirspor, kalesinde de 57 gol gördü. Eskişehir’in -19 gol averajı ve 32 puanı bulunuyor.

 

 

ESES kazanırsa ligde kalmayı garantiliyor

 

AFJET Afyonspor’un bu haftaki rakibi Eskişehirspor, AFJET Afyonspor’u mağlup etmesi halinde ligde kalmayı garantilemiş olacak

 

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, bu hafta evinde konuk edeceği AFJET Afyonspor’u mağlup etmesi durumunda ligde kalmayı garantiliyor. Eskişehir’in düşme potasına tekrar girmemesi için ya AFJET Afyonspor ile ikili averajda öne geçmesi gerekiyor, ya da 35 puan toplaması lazım. Es-Es’in her iki ihtimalde de AFJET Afyonspor’u mağlup etmesi gerekiyor. Eskişehir’in sezon sonuna kadar ligde kalmayı garantilemesi için bu maçtan galip ayrılması yetecek. Eskişehir maçı galibiyet ile tamamladığı taktirde 35 puana ulaşacak ve bu durum ligde kalmasına yeterli olacak. Eskişehir bu maçtan mağlubiyetle ayrılırsa ligde kalmak için bir galibiyet daha alması gerekiyor.
Afyonspor bu maçtan galibiyet alırsa Eskişehir’in düşme potasına girme ihtimali devam edecek.

 

Altay taraftarından Jetlere destek açıklaması

 

Düşme potasından kurtulma mücadelesi veren AFJET Afyonspor’a Altay 1914 Taraftar Grubu’ndan destek geldi

 

Spor Toto 1. Lig’de düşme potasından kurtulma mücadelesi veren AFJET Afyonspor’a Altay 1914 Taraftar Grubu destek açıklaması yaptı. Sosyal medya üzerinden AFJET Afyonspor’un logosunu paylaşan Grup ayrıca, “Armasında Milli Mücadele’nin çelikleşmiş ruhunu taşıyanlara pes etmek yakışmaz. Son düdüğe kadar mücadeleye devam AFJET Afyonspor Kulübü.” ifadesine yer verdi. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti