Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler ev serisine devam ediyor

STAT: Afyon Spor KompleksiHAKEMLER:
Jetler ev serisine devam ediyor

STAT: Afyon Spor Kompleksi
HAKEMLER: Turgut Doman (***), Rahman Kalyoncu (***), Cem Özbay (***)
AFJET AFYONSPOR: Murat (**) Türker (****), Emrullah (***), Yasin Yener (****), Fatih Şerifoğlu (**), Samet (***), Nazmi (***) (Dk.81 Ömer*), Ali (***), İsmet (***) (Dk.75 Selim **), Aykut (****), Murathan (***) (Dk.79 Uğur *)
MUĞLASPOR: Hasan (**) Samet (*) (Dk.46 Coşkun **), Emirhan (**) (Dk.72 Emre *), Fatih Gültekin (**), Yasin Tosun (***), Osman (**), Ender (**), Berkay (**), Cuma (**) (Dk.65 Tuncay **), Nizamettin (**)
GOLLER: Dk. 18 Emrullah, Dk.45, Dk.62 Aykut (AFJET Afyonspor)
SARI KARTLAR: Ali, Nazmi (AFJET Afyonspor) Yasin, Fatih, Osman, Akın (Muğlaspor)

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta lider olarak mücadele eden AFJET Afyonspor, kendi evinde Muğlaspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Afyon 3. ve 6. dakikada iki gol kaçırdı. Ardından gelişen ataklarda yine goller kaçıran Afyonspor 18. dakikada bulduğu golle öne geçti. İlk yarının sonunda bir gol daha bulan Jetler ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Afyonspor 62. dakikada bir gol daha buldu ve skoru 3-0’a getirdi. Muğlaspor ise oynadığı oyunla çok nadir ataklar geliştirdi ve gol bulamadı.   
Sakaryaspor kendi evinde konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’nu 5-1’lik skorla mağlup ederken Darıca Gençlerbirliği ise kendi evinde Diyarbekirspor’u 4-0’lık skorla geçti. Alınan bu sonuçlara Afyonspor 68 puanla liderliğini korurken Sakaryaspor 63, Darcı Gençlerbirliği ise 62 puana sahip.  
MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada gelişen Afyonspor atağında İsmet’in ara pasında topla buluşan Murathan ceza sahası içine iki oyuncuyu çalımlayarak girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Murathan’ın vuruşunu kaleci son anda direğin dibinde kornere gönderdi.
6. dakikada gelişen Afyonspor atağında Aykut’un pasında son çizgiye inen Yasin, topu ceza alanına yan yana bulanan Emrullah ve Aykut’a pasını gönderdi. Emrullah topun kontrolünü sağlayamadı ve top tekrar Yasin’e geldi. Yan hakem top tekrar Yasin’e geldiğinde bayrağı kaldırdı ve ofsayt kararı verdi.
18. dakikada gelişen Afyonspor atağında Yasin topu Fatih’e verdi. Fatih’in çektiği şut defanstan sekti ve Emrullah’ın önünde kaldı. Emrullah topu kontrol etmeden düzgün ve sert bir vuruşla şutunu çekti. Kaleci hamle yapmak istedi fakat top ağlarla buluştu. 1-0
21. dakikada gelişen Afyonspor atağında defansın hatasında topla buluşan Emrullah, yanındaki Fatih’i görmesine rağmen kalecinin önde olduğunu fark etti. Aşırtma vuruş deneyen Emrullah’ın şutu üsttün auta çıktı.
45. dakikada sol kanattan gelişen Afyonspor atağında yapılan yerden ortayı kaleci kontrol edemedi ve top Aykut’un önünde kaldı. Aykut kaleciye vücut çalımı atarak önünü boşalttı ve topu boş kaleye gönderdi. 2-0
61. dakikada ender gelişen Muğlaspor atağında Osman’ın kale içine ortaladığı topla buluşan Emirhan’ın vuruşu üstten az farkla auta çıktı.
62. dakikada gelişen Afyonspor atağında defansın hatasında topla buluşan Yasin önce topu sakladı. Sonra ceza alanında boşta olan Aykut’a pasını aktardı. Aykut düzgün bir vuruşla topu tekrar ağlara göndermeyi başardı. 3-0
88. dakikada gelişen Afyonspor atağında Murathan’ın yerine oyuna giren Uğur sol kanattan yüklendi. Uğur son çizgiye yakın noktadan ceza sahasına ortasını yaptı. Müsait pozisyonda olan Fatih Şerifoğlu şık bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Fatih’in vuruşu üst direği sıyırdı ve auta çıktı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve AFJET Afyonspor Muğlaspor’u 3-0 mağlup etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti