Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler fırsatı tepmemeli

AFJET Afyonspor Pazar günü

AFJET Afyonspor Pazar günü oynayacağı Kocaelispor maçını kazanırsa Play-Off yarışındaki rakiplerine birkaç adım birden yaklaşacak

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 24. haftasında ertelenen Kocaelispor maçına Pazar günü deplasmanda çıkacak. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Jetler, yarın yola çıkarak Kocaeli’ne gidecek. Maç Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.
3 PUAN İLE POTAYA GİRERİZ
AFJET Afyonspor, Kocaelispor’u mağlup etmesi durumunda 3 puanı hanesine yazdırabilir. 34 puanda olan AFJET Afyonspor galibiyet alması halinde puanını 37’ye çıkaracak. Jetler rakiplerinin kaybettiği haftayı 3 puanla tamamlarsa Play-Off potasına girmek için büyük bir adım atacak. Jetler bu maçtan mağlubiyetle ayrılırsa Play-Off Grubuna girmesi ihtimaline uzak kalacak.
5. sırada yer alan Amed Sportif Faaliyetlerin 41, 6. sırada yer alan Uşakspor’un 40 ve 7. sıradaki Sarıyer ile 8. sıradaki Kocaelispor’un 39 puanı bulunuyor. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti