Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler haftayı BAY geçse de yerini korudu

Jetler haftayı BAY geçse de yerini korudu

AFJET Afyonpsor’un rakipleri olan Uşakspor, Sarıyer ve Kocaelispor oynadığı maçlarda puan kaybederken Amed Sportif Faaliyetleri ise haftayı 3 puanla kapattı. AFJET Afyonspor’un sıralamadaki yeri değişmedi

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un bay geçtiği haftada 9 maç oynandı. 34 puanla 9. Sırada yer alan AFJET Afyonspor yerini korurken, rakiplerinden Kocaelispor haftayı 1 puanla tamamladı. İnegölspor’a konuk olan Kocaelispor 2-2 beraberlikten 1 puan çıkardı. 8. sırada yer bulan Kocaelispor’un puanı 39’a yükseldi.
SARIYER DEMİR’E MAĞLUP
Sarıyer ise deplasmanda konuk olduğu Ankara Demirspor’a 1-0 kaybettiği maçtan sonra 39 puanla 7. sırada haftayı kapattı.
UŞAK ERZİNCAN’A TAKILDI
Anagold 24Erzincanspor’a konuk olan Uşakspor ise rakibine 2-0 mağlup oldu. Haftayı puansız kapatan Uşak 40 puanla 6. sırada yer aldı.
AMED, 3 PUANI
ZONGULDAK’TAN ALDI
38 puanla haftaya başlayan ve Zonguldak Kömürspor’a konuk olan Amed Sportif Faaliyetler, 2-0 ile kazandığı maçın ardından puanını 41’e çıkardı. 3 puan ile 3 basamak birden yükselen Amed, 5. sıraya yerleşti.
34 puanı bulunan AFJET Afyonspor hafta sonu oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıkları devam ediyor. Jetler, Kocaelispor’a 28 Şubat Pazar günü saat 13.00’te konuk olacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.