Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler ‘iç’ten devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler ‘iç’ten devam ediyor – Kocatepe Gazetesi
Jetler ‘iç’ten devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lige terfi eden AFJET Afyonspor iç transferle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. AFJET Afyonspor, Kaptan Ömer Çelik, nöbetçi golcü Ömer Faruk Ermeç ve kanat oyuncusu Osman Atalay Demirtaş, ile daha önce anlaşma sağlamış ve sözleşme yenilemişti.
Jetler şimdi de stoper ile gizli golcü Nazmi Candoğan ve başarılı sol ayak İsmet Benli ile sözlü olarak anlaşmaya vardı. Bugün ya da yarın iki savunma oyuncusuyla sözleşme imzalayacak olan Jetler oyuncu izlemeye de devam ediyor.
3. Lig Play-Off maçlarının devam ettiğini belirten AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, teknik heyet tarafından Play-Off maçlarında oyuncuların izlendiğine dikkat çekti. Başkan Sel, “3. Lig’de şu anda devam eden Play-Off maçları var. Hocalarımız bu maçlarda oyuncuları izliyorlar. Onun dışında 2. Lig’den ve 1. Lig’den de oyuncularla görüşmeye devam ediyoruz. İnşallah güzel bir kadro kuracağız” dedi.
“7 YILDAN ÖNCE HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ”
10 yıllık hedefte 3 yılın geride kaldığını ve kalan 7 yıldan önce Süper Lige çıkmak istediklerini belirten Başkan Sel, “Bizim hedefimizden hiçbir şekilde sapmamız yok. İnşallah bu sene 2. Lige çıkmak istiyoruz. 3 yılda 2 basamak yükseldik. Hedefimiz 10 yılda en üste kadar çıkmak bunun üç yılı geçti. 7 yıl var. İnşallah 7 yıl dolmadan Süper Lig’de olmayı hedefliyoruz. O zaman 4 büyükleri burada izleyecek ve onlarla mücadele edeceğiz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)