Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler ikinci yarıda kaybetti – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig’de mücadele
Jetler ikinci yarıda kaybetti

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, Bandırmaspor ile hazırlık maçı yaptı. Ekibimiz, hazırlık maçının ilk yarısında Mehmet Tosun ile gol buldu. AFJET Afyonspor ilk yarıda daha baskın oynadı ve daha etkili ataklar geliştirdi. Avseren’in sezon içinde sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 de Bandırma maçında ilk yarıda sahaya çıkan ekip oldu. İlk yarıdaki ekiple ikinci yarıdaki ekipten değişiklik yaparak oluşturulacak muhtemel 11 ile çok rahat bir şekilde maçlar kazanılır.
Bandırma’nın oyun düzenine Batuhan Karadeniz’i eklemesi gol yollarındaki sıkıntısını ortadan kaldırır. Tecrübesiyle takımı ayakta tutacak olan Batuhan, istediği paslarla beslenerek takımını sırtlar.
Maçın 30. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında ceza alanı dışında kaptığı topla ceza sahası içine giren Mehmet Tosun kaleci ile karşı karşıya kaldı. İlerlemeye devam eden Tosun, kaleciye çalım attı, sonrasında topu kaleye gönderdi. Savunmanın yetersiz kalan müdahalesinden sonra top ağlarla buluştu. İlk yarı bu golden başka gol olmadı ve ilk yarı Jetlerin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda Batuhan Karadeniz (2) ve Sinan Akaydın’ın ayağından gelen üç golle maçı Bandırmaspor 3-1 kazandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi