Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler kampa başladı – Kocatepe Gazetesi

Jetler kampa başladı – Kocatepe Gazetesi
Jetler kampa başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor devre arasında ikinci yarı için çalışmalarına devam ediyor. Afyonkarahisar kampını tamamlayarak izne ayrılan AFJET Afyonspor dün Antalya’da bir araya gelerek akşam idmanı ile Antalya etabına başladı. 6 Ocak Cumartesi günü 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.
Transferde ihtiyaç olan mevkilere takviye yapmak için kolları sıvayan Jetler görüşmelere devam ediyor. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Takımımıza uyum sağlayacak, katkısı olacak futbolcu arkadaşların transferleriyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bize uymayacak, istediğimiz şartlarda olmayan oyuncuları almayı düşünmüyoruz. Bu oyuncuların ortamımızı bozmadan takıma uyum sağlayacak oyuncular olmasını istiyoruz” dedi.  
JETLER TAM KADRO
ANTALYA’DA
11 Ocak’ta da bir maç daha planlayan Jetler takımlarla görüşmelerini sürdürüyor. Antalya kampı hakkında bilgi veren Çelik, “Dün Antalya’da toplandık. Şuanda eksik yok, tam kadro çalışmalarımız sürüyor. Ortam olarak çok iyi durumdayız. Futbolcu kardeşlerimizin kazasız belasız ikinci yarı için son hazırlıklarını yaparak sezona girmek istiyoruz. 6 Ocak’ta ilk hazırlık maçında Erzurumspor ile karşılaşacağız. 11 Ocak’ta bir maç daha yapmak için görüşmelerimiz var. Oda büyük ihtimal yarın belli olacak” ifadesine yer verdi.  >> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi