Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler kazanırsa Play-Off rekabeti sürecek

AFJET Afyonspor, ligin 34.

AFJET Afyonspor, ligin 34. haftasında bugün saat 13.00’de Zafer Stadyumu’nda Hekimoğlu Trabzonspor’u konuk edecek. Jetler galip gelirse Play-Off için matematiksel yarış sürecek

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 34. hafta mücadelesinde bugün Afyonkarahisar’da Hekimoğlu Trabzonspor’u konuk edecek olan AFJET Afyonspor için bu karşılaşma Play-Off yarışının içinde kalıp kalmama adına büyük önem taşıyor. Krizlerle dolu bir sezon başlangıcı ve yaşanan teknik ekip değişiklikleri, yetersiz oyuncu grubu ile ligin 25 haftalık periyodu sonunda alt sıralarda yer alan AFJET Afyonspor’da yönetimin, Bahattin Güneş’i takımın başına getirmesi ile beklenen havayı yakalandı.
Ligde üst üste galibiyetlerle moral bulan ve 7 maçlık kaybetmeme serisiyle üst sıralara tırmanan AFJET Afyonspor bazı kritik maçlarda yaşadığı puan kayıplarına rağmen Play-Off yarışının içinde kalma mücadelesini 34. haftaya taşıdı.
Ligde 63 puanla 2. sırada yer alan ve Play-Off yarışında rakiplerine oranla en avantajlı takım olarak görülen Hekimoğlu Trabzonspor’u Zafer Stadyumu’nda konuk edecek olan AFJET Afyonspor için maçın önemi de büyük. Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Anagold 24Erzincanspor maçını 3-1 mağlubiyet ile tamamlayan AFJET Afyonspor için 5 maç çok değerli hale geldi.
Zafer Stadyumu’nda bugün saat 13.00’te başlayacak olan maçtan Jetler galip ayrılırsa Play-Off için son 4 haftaya umutlarını taşır. AFJET Afyonspor rakiplerinin de puan kayıplarından faydalanmaya çalışacak. Maçta Konya Bölgesi Hakemlerinden Mustafa Aydın görev alacak. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Antalya Bölgesi hakemlerinden Serhat Sağır ve Arif Dilmeç yapacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi