Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler kazanmak için çalışıyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler kazanmak için çalışıyor – Kocatepe Gazetesi
Jetler kazanmak için çalışıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 27. haftasında Sarıyer’e konuk olacak. Maçın hazırlıklarına tam kadro devam eden AFJET Afyonspor bu maçı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.
“TELAFİSİ
OLMAYAN MAÇLAR OYNUYORUZ”
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Tabi ki iyi futbol oynamak istiyoruz ama her maç hanemize 3 puan yazdırmak istiyoruz. Sahaya her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Oyuncularımız işin bilincinde. En iyisini yaparak kazanmak istiyoruz” dedi.
“SARIYER’İN KONUMU
 KİMSEYİ YANILTMASIN”
Sarıyer’in bulunduğu yerin kimseyi yanıtlamaması gerektiğine dikkat çeken Teknik Adam Çelik, “Kendi sahasında ve seyircisi önünde iyi mücadele eden koşan bir takım. Deneyimi ve tecrübesi fazla olan bir takım. Bulunduğu yer, konum olarak çok yanıltmasın tecrübeli oyunculara sahip bir takım” ifadesine yer verdi.
SARIYER’İN KARNESİ
Ligde oynadığı 26 maçtan 11 galibiyet, 4 beraberlikle ayrılan Sarıyer’in, 11 mağlubiyeti var. Toplamda 36 gol atan Sarıyer, 31 gol yedi. Hanesinde 5 gol averajı ile 37 puan olan Sarıyer, 8. sırada bulunuyor.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi