Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Kocaeli’ye hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler Kocaeli’ye hazırlanıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu ağırlayacağı Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Takımın çalışmaları hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman, “Takımımızda sıkıntımız yok. Kaybedilen puanlardan dolayı moral bozukluğu yaşanıyor. Onun haricinde bir sıkıntımız yok. Teknik heyet gerekli çalışmalarını yapıyor. Serhat Hoca ile görüşmemiz oldu. Müdahale edeceği yerler olduğunu belirtti. Gördükleri ve tespit ettikleri yerlere ufak dokunuşlar yapılacağına dikkat çekti. İnşallah bu hafta sonu evimizde oynayacağımız maçı kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” ifadesine yer verdi.   
SAMET KART CEZALISI
Takımdaki eksikler hakkında bilgi veren Bayaman, “Takımda tek eksiğimiz Samet var. Sarı kart cezalısı. Onun dışında Fatih takımla çalışmalara yavaş yavaş başlıyor. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta yüzde yüz takımla çalışacak. Sonrasında da kadro forma şansı arayacak” dedi.
“Seri yakalamak istiyoruz. Hedeflerimizden sapmadık. Daha önce olduğu gibi futbolcu kardeşlerimize güveniyiroz. Kocaeli Birlik ise son haftalarda aldığı galibiyetler ve beraberlikle koşan, mücadele eden sbir takım. Bizimde hedefimiz belli her maç olduğu kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Her zaman olduğu gibi 12. Adamımızdan desteklerini bekliyoruz”