Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler kupaları kaldırıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar U-19 Ligi’nde verdiği
Jetler kupaları kaldırıyor

Afyonkarahisar U-19 Ligi’nde verdiği mücadeleyi Play-Off Grubu’nda devam ettiren AFJET Afyonspor Genç takımı finalde Salar Belediyespor’u 7-2 mağlup ederek ligi şampiyon olarak tamamladı.
Maça hızlı başlayan AFJET Afyonspor oldu. Maçın başında Oğulcan takımının ve maçın ilk golünü atarak skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra daha sık atak yapan Jetler, kazandıkları serbest vuruşta Oğulcan ile farkı ikiye çıkardı. Farkı artırmak için yüklenen Jetler Hasan ile bir gol daha buldu. 3-0. üçüncü golden sonra yüklenen Salar Belediye Çetin ile golü bularak farkı ikiye indirdi. 3-1. Farkı korumak ve artırmak için yüklenen Jetler ise İlyas ile arka arkaya iki gol daha buldu. 5-1.
Maçın ikinci yarısına Salar Belediye hızlı başladı. Salar geliştirdiği atakta Halil ile skoru 5-2’ye getirdi. Salar’ın golünden sonra Jetler’de Mehmet Ali ve Berke bulduğu gollerle maçın skorunu belirledi. 7-2
Şampiyonluğa ulaşan AFJET Afyonspor’a kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı taktim etti.
3-6 Mayıs’ta Burdur’un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Grup Şampiyonasına katılacak olan Jetler Afyonkarahisar’ı temsil edecek.