Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Mersin hazırlıklarına başladı – Kocatepe Gazetesi

Jetler Mersin hazırlıklarına başladı – Kocatepe Gazetesi
Jetler Mersin hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk yolunda ilerleyen AFJET Afyonspor, ligin 19. haftasında Mersin İdman Yurdu’na konuk olacak. Maçın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başlayan AFJET Afyonspor, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ısınma hareketleri ile başladı. Isınma hareketlerinden sonra Kondisyoner Alper Şemsi Edis’in kontrolünde çalışmalarına başladı. 5-2, pas çalışması top çalma çalışmaları yapan Jetler çift kale maç sonrasında yine ısınma hareketleri ile idmanı tamamladı. Sakatlığı bulanan Ömer Çelik, çalışmalarda yer almazken Fatih Şerifoğlu takımdan ayrı olarak çalışmasını sürdürdü. Tokatspor maçında sarı kart gören oyuncular arasında yer alan AFJET Afyonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Kılıç Mersin İdman Yurdu maçında görev almayacak.
Hafta sonu evinde Tokatspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden AFJET Afyonspor, 19. haftada konuk olacağı Mersin İdman Yurdu maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor.
MERSİN’İN KARNESİ EKSİ
Eski dönemde takımda oynayan yabancı oyuncuların alacaklarından dolayı puan silme cezaları alan Mersin İdman Yurdu’na parça parça 12 puan silme cezası verildi. Lig’de de 18 maçta 1 galibiyet 17 mağlubiyeti bulanan Mersin İdman Yurdu’nun hanesinde -9 puan bulunuyor. Oynadığı 18 maçta toplamda 11 gol atan Mersin İdman Yurdu, kalesinde de 65 gol gördü.
ZİRVE YARIŞI
DEVAM EDİYOR
Deplasmanda Sancaktepe Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Sivas Belediyespor zirve yarışında 38 puanla geride kaldı. 41 puanla ligin liderlerliğini paylaşan AFJET Afyonspor, Menemen Belediyespor ve Hatayspor  zirvede yer alıyorlar. Bu maçı da kazanarak puanını 44’e çıkarmak isteyen AFJET Afyonspor, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekliyor. Hatayspor evinde Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Menemen Belediyespor da evinde Sarıyer’i konuk edecek.

 

Ersel takımla çalışmalara başladı

 

AFJET Afyonspor’un Tokatspor maçından önce transfer ettiği Ersel Aslıyüksek, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarında takımla birlikte ilk çalışmalara katıldı

 

AFJET Afyonspor’un kadrosunu güçlendirmek için TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider Gümüşhanespor’dan transfer ettiği Ersel Aslıyüksek, takımla birlikte çalışmalara başladı. 25 yaşındaki hem kanat hem de hücum oyuncusu Ersel Aslıyüksek, ilk kez AFJET Afyonspor ile çalışmalara çıktı. Tokatspor maçında önce kadroya dahil edilen Aslıyüksek’in, takıma uyum sürecini aşması halinde Mersin İdman Yurdu maçında kadroda yer alması öngörülüyor.