Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Süper Lig’de
Jetler öğrencilerle buluştu

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncularından Kaptan Türker Toptaş, Oltan Karakullukçu, Aykut Uluç, Sportif Direktör İbrahim Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Tek, Afyon Lisesi’nde yaklaşık 300 kişilik öğrenci grubuyla sohbet etti. Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen program yaklaşık yarım saat sürdü. Afyon Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Bingül, yaptığı açılış konuşmasından sonra konuklarını tanıttı. Yaptığı konuşmalarda takımı yakından takip ettiğini hissettiren Bingül, “Takımımız, bu sezon 1. Lig’de mücadele ediyor. Gelecek sene inşallah takımımız ligde şampiyon olacak ve Süper Lige çıkacak. Ardından da Süper Lig’deki büyük takımlara kök söktürecek.” dedi.
Ayrıca Bingül oyuncuları tanıtırken başarılarından söz etti. Özellikle Türker Toptaş’ın Mersin’de Sakarya ile oynanan Play-Off maçında attığı gol ve yaptığı asist, Aykut’un Giresun maçındaki ilk golünün önemine vurgu yapan Okul Müdürü Bingül, Oltan’ın Sivasspor’a röveşatadan attığı golleri hatırlattı.
Bingül’den sonra Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Tek, Okul Müdürü’nden maça 400 öğrenci getirmesini istedi. Okul Müdürü başarılı öğrencilere vermek için imzalı formalar isteyince, Tek de her yüz öğrenciye bir forma verebileceğinin sözünü verdi. Tek’ten sonra konuşan Sportif Direktör İbrahim Çelik, Merkez Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olduğunu söyledi. Afyon Lisesi’nin her konuda başarılı olduğunu vurgulayan Çelik öğrencilerden de alkış aldı.
Öğrencileri maça davet eden Kaptan Türker Toptaş gelemeyenlerde de dua etmelerini istedi. Takıma destek isteyen Uluç desteğin gelmesinden sonra da başarıların geleceğini söyledi. Oltan Karakullukçu, ise kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.
Takımın şampiyonluktan sonra gittiği Umre’de neler hissettiği, örnek aldıkları futbolcular, Süper Lige çıkan takımların mali durumlarından dolayı gerileyerek alt lige düşüp kapandığı hatırlatılarak Afyonspor’un böyle bir duruma düşüp düşmeyeceği, Türker’e; Sakarya ile Mersin’de oynanan maçta attığı golde neler hissettiği, Süper Lig’den transfer teklifi alıp almadıkları konularında oyunculara sorular soruldu. Oyuncular da içtenlikle soruları cevapladı.
Programın sonunda Okul Müdürü Bingül Kaptan Türker’e çiçek takdim ederken sohbete katılan Afyonsporlulara da çeşitli hediyeler verildi. Oyuncular fotoğraf çektirmek isteyen tüm öğrencilerle tek tek, toplu, özçekim fotoğrafları çektirdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi