Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler pürüzleri giderebilirse Çapanoğlu hayırlı olsun

Jetler pürüzleri giderebilirse  Çapanoğlu hayırlı olsun

Gelecek sezon 2. Ligde şampiyonluğa ulaşarak üst lige çıkmayı hedefleyen AFJET Afyonspor’da 2021-2022 sezonu için teknik direktör olarak düşünülen Mustafa Çapanoğlu ile yönetim arasındaki görüşmeler sürüyor

 

Gelecek sezon için kolları sıvayan AFJET Afyonspor, teknik adam arayışına başladı. AFJET Afyonspor’da Geçen sezon Bahaddin Güneş ile anlaşmadan önce görüşme yapılan Mustafa Çapanoğlu ile sezonun sona ermesinin ardından görüşmelere tekrar başlandı. Yönetimin teknik direktör olarak Çapanoğlu ile anlaşma noktasına geldiği belirtildi. AFJET Afyonspor’da yeni teknik direktör olarak Çapanoğlu ile anlaşma zemini arayan ve yüzde 80 oranında uzlaşmaya varıldığı öğrenilirken küçük pürüzler konusunda da uzlaşmak için çalışmaların sürdüğü de iddialar arasında yer buldu.
Önümüzdeki günlerde yönetim ile Çapanoğlu arasındaki pürüzlerin de giderilmesi halinde anlaşma yapılabileceği de bildiriliyor.
Görüşmelerden olumlu sonuç çıkması ve anlaşmaya varılması halinde ise Çapanoğlu ve yönetimin kulüp bütçesini ve dengeleri koruyarak bir kadro planlaması gerçekleştireceği ve bu düzeyde çalışmalarına hız vereceğine dikkat çekildi.
Çapanoğlu son olarak Sancaktepe Futbol Kulübü’nde sezona başlamış ancak devre arasında kulüpten ayrılarak sezonu görev yapmadan tamamlamıştı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi